Urmeaza sarbatorile pascale. Tu ce cadouri ai pregatit pentru cei dragi? Creativ Gift poate fi aliatul tau

Sarbatorile pascale vin cu pasi repezi, ceea ce inseamna ca si iepurasul de Paste este dupa colt si asteapta sa treaca pe la fiecare in parte. Aceasta sarbatoare este un prilej bun de a sta cu familia la masa, lucru ce se intampla din ce in ce mai rar, din cauza programului incarcat din fiecare zi si treburilor care nu pot fi amanate. Cu aceasta ocazie poti sa faci o surpriza celor dragi si pentru acest lucru trebuie sa te pregatesti cu cadourile necesare.

Creativ Gift este alaturi de tine cu privire la acest aspect si dispune chiar si de oferte pentru aceasta perioada, pentru ca tot acest proces sa fie placut si sa iti permita achizitionarea cadourilor pentru fiecare membru din familie. Cadourile personalizate sunt cele care denota cel mai mare grad de grija si atentie, alaturi de apreciere si timp investit, iar prin plasarea unei singure comenzi le poti primi pe toate, direct la usa casei.

Vine, vine… iepurasul

Ce alt cadou ar putea fi mai potrivit in aceasta perioada, pentru ziua de Paste, decat o cana pentru fiecare cu un iepuras desenat in culori calde, sub care scrie numele fiecaruia? Aceasta varianta este disponibila la creativgift.ro. Totusi, un alt cadou mai deosebit pe care il poti face este anuntarea unei vesti importante, asteptata de toata lumea.

Pentru femeile care au aflat de curand ca asteapta un bebe, aceste sarbatori pascale pot fi contextul perfect in care sa faca anuntul. Totusi, o astfel de veste nu poate fi anuntata oricum, ci intr-un mod inedit.

La Creativ Gift sunt disponibile seturi de tricouri personalizate din trei piese. Pe fiecare dintre acestea scrie “Primul Paste in 3”. Ar fi un moment inedit care merita filmat, atunci cand parintii tai afla ca anul viitor vor petrece aceste sarbatori si alaturi de un nepotel. Poate fi o varianta de cadou indirect, care ii anunta vestea cea mare, alaturi de care poti adauga o cutiuta cu amintiri in care prima poza sa fie ecografia.

Sunt multe moduri inedite prin care poti transmite mesaje, iar cei de la Creativ Gift te ajuta. Acceseaza site-ul pentru mai multe idei si pentru a plasa o comanda in timp util, astfel incat sa o primesti pana in ziua de Paste.

Contact:

office@creativgift.ro

0757771436

creativgift.ro