Unic Spot - Eshopul care dispune garduri artificiale

Aspectul fiecarui loc reda si starea persoanelor care trec pe langa el. O curte plina de flori si iarba pe jos este un spatiu natural, in care timpul petrecut este de calitate si relaxant. Totusi exista aspecte care nu se incadreaza in decor si trebuie acoperite, cum ar fi un perete inestetic. Pentru astfel de inconveniente, Unic Spot pune la dispozitie clientilor garduri artificiale care pot acoperi respectivele suprafete.

Natura, culoare, sanatate

Persoanele care locuiesc la casa sunt norocoase, pentru ca au un spatiu natural in care isi pot petrece timpul liber. O curte este necesara pentru ca parintii sa se relaxeze, copiii sa se joace si animalele de companie sa alerge. Totusi pentru ca acest spatiu sa fie unul placut si optim pentru astfel de activitati, trebuie sa arate intr-un anume fel.

Orice aspect neplacut poate fi reconditionat sau acoperit, in cazul in care costurile prea mari nu permit. Unic Spot are disponibil pe site un gard artificial care poate fi montat foarte usor pe diferite suprafete si care poate intregi si imbunatati un spatiu. Un perete pe care varul nu mai arata ca la inceput, poate fi acoperit de un astfel de gard artificial. In acest fel tot cadrul natural se extinde si starea de bine se amplifica.

Acest gard este de fapt un panou decorativ care poate fi montat pe orice suprafata. Este opac si tine privirile indiscrete departe de intimitatea curtii, asadar poate fi montat oriunde. Poate fi si un decor inedit pentru o sedinta foto sau un eveniment important din viata unei familii.

Pe Unic Spot acest gard este disponibil in 3 variante si anume: spring, summer si fall. Primele doua sunt verzi si denota faptul ca natura este verde si plina de viata, la fel ca si plantele din jur care in primavara si vara renasc. Verdele este o culoare a prospetimii, revitalizarii si sperantei si da o stare de bine. A treia varianta de gard este de culoarea violet si poate reprezenta o pata de culoare in cadrul verde din jur. Aceasta culoare poate fi considerata un simbol al puterii si abundantei, fiind in trecut utilizata pentru cadourile diplomatice. Acestea sunt rezistente la razele soarelui si nu se decoloreaza si pot fi exact elementul esential care lipsea din curte.

Contact:

George Moroianu nr. 16, 505600 Sacele, jud. Brasov, Romania

comenzi@unicspot.com