Un laptop second hand, o alegere mult mai inteleapta decat unul nou

Laptopul este un dispozitiv special creat pentru a fi la dispozitia ta oriunde: acasa, la birou, in parc sau pe munte. In plus, prin intermediul unui stick sau prin intermediul unui router wireless, ai posibilitatea de a fi conectat la internet oriunde te-ai afla. In aceste conditii, este clar de ce laptopul este preferat de multi oameni, in detrimentul unui calculator desktop. Initial, limitarea cea mai importanta a unui laptop tinea de autonomia bateriei, care nu era mai mare de 2-3 ore. In prezent, insa, gratie noilor tehnologii si a evolutiei acestui domeniu, autonomia bateriei unui laptop ajunge si pana la 8-10 ore. Totusi, a ramas o alta limitare: cea a bugetelor din ce in ce mai mari necesare achizitionarii unui echipament de ultima generatie.

Aceasta limitare are si ea o rezolvare simpla: achizitionarea unui laptop second hand. Multi oameni fac greseala de a investi sume uriase intr-un laptop nou, dotat cu tehnologie de ultima ora, pe care nu il vor folosi niciodata la adevarata sa capacitate. Cu exceptia cazurilor in care lucrezi in domeniul editarii video sau al ingineriei 3D, nu ai nevoie de specificatii extrem de puternice. Pentru trimiterea de e-mail-uri, navigarea pe internet si pe retelele de socializare, realizarea de documente Word, Excel sau PowerPoint, un laptop second hand este mai mult decat potrivit. Practic, daca vei folosi dispozitivul pentru una dintre activitatile enumerate mai sus, orice laptop second hand produs in ultimii 10 ani este suficient de puternic pentru tine.

Avantajul de necontestat al unui laptop second hand il reprezinta pretul: un laptop second hand poate ajunge sa coste si de 2-3 ori mai putin decat un model similar nou, chiar daca aspectul si performantele sunt comparabile. Cel mai important este, insa, sa achizitionezi laptopul second hand de la o companie profesionista si cu o experienta indelungata pe aceasta piata. Numai in acest caz poti fi sigur ca achizitia va fi una inteligenta si ca laptopul second hand nu se va defecta iremediabil in primele luni de functionare.

Interlink, companie care comercializeaza inca din 1997 echipamente IT second hand, iti pune la dispozitie o gama larga de laptopuri second hand, de la producatori de top precum Dell, Fujitsu Siemens, HP sau Lenovo. In plus, alegand sa achizitionezi un laptop second hand de la Interlink vei beneficia si de numeroase alte avantaje: transport gratuit pentru comenzi a caror valoare depaseste 150 de Lei, livrare rapida in toata tara in maximum 48 de ore si dreptul de a returna produsul in 60 de zile. In plus, in cazul unei comenzi online, primesti 5% din valoarea acesteia sub forma unui credit, pentru a cumpara noi produse de pe site.

Insa poate cel mai important avantaj oferit de Interlink este cel al garantiei: in cazul laptopurilor second hand, garantia standard este de 12 luni, perioada care poate fi prelungita prin intermediul serviciului de garantie extinsa. Astfel, poti fi sigur ca vei achizitiona un produs fiabil si ca, in cazul putin probabil al vreunei defectiuni, aceasta va fi remediata in cel mai scurt timp de echipa de specialisti ai companiei.

laptop second hand