Turneu RONUA 2011 .v.1

Desfasurat in perioada mai-iulie ca prim turneu RONUA al anului 2011, acoperim 11 orase din Romania, adica vom ajunge in fiecare oras unde exista filiale RONUA: Bucuresti, Timisoara, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta, Oradea, Galati, Sibiu, Arad și Targu Mureș.

Topicile de interes ale acestui turneu acopera subiectele fierbinti ale momentului din industria noastra: .Net Framework 4 SP1, HTML 5, CSS 3, Silverlight 5, browserele web, experienta-utilizator (UX), cloud computing, platforme de dezvoltare mobile, arhitectura solutiilor software, integrare-interoperare PHP-RoR-Java, testare precum si dezvoltare rapida pentru aplicatiile web scalabile.

Accesul la conferintele de primavara-vara 2011 ale „ Turneului RONUA-2011.v.1” se va face pe baza unei inregistrari online gratuite pentru membrii RONUA. Inregistrarea se efectueaza online pe site-ul usergrupului www.ronua.ro si dureaza mai putin de 60 de secunde.

Fiecare eveniment local include atat sesiuni tehnice cat si scurte sesiuni de networking intre participanti, toate acestea avand loc dupa programul de lucru, adica intre orele 18:00 – 21:00. Sesiunile tehnice au ca prezentori, profesionisti din comunitatea locala si prezentatori cu notorietate nationala. Sesiunile de networking au adus adeseori participantilor la evenimentele noastre oportunitati de evolutie in cariera sau chiar noi oportunitati de afaceri.

La sfarsitul fiecarei conferinte vom oferi licente pentru componente software in cadrul unei tombole. Vom oferi licente in valoare de 2000 EURO pentru fiecare oras in parte.

Sponsorii turneului, partenerii RONUA pentru 2010-2011 precum si partenerii media vor fi listati în pagina web de inregistrare la evenimentele turneului.

Asadar va asteptam,
Echipa RONUA.RO

Despre AXTI – AXTI (Asociatia eXpertilor in Tehnologia Informatiei) adreseaza nevoile profesionistilor din industria IT&C si dezvoltare software prin crearea, gestionarea sau afilierea comunitatilor tehnice romanesti (pe scurt, usergroup-uri).

Grupurile de utilizatori sau comunitatile tehnice din Romania, sunt invitate sa ne sprijine si sa ne asiste pe viitor, in initiativele noastre!

AXTI recomanda in acest moment urmatoarele usergrup-uri: RONUA.RO, ITBOARD.RO, CODEXPERT.RO si WINADMIN.RO;

Acestea acopera o audienta totala de peste 10.000 de entuziasti, studenti si profesionisti din industrie.

Despre RONUA -- Constituit in 2004 cu scopul de a livra continut tehnic premium la pret zero, usergroup-ul WWW.RONUA.RO (Romanian .Net User Association) a organizat de-a lungul anilor sute de evenimente nationale sau locale, gazduind zeci de speakeri romani sau straini.

Pe langa conferintele-turneu, RONUA.RO, mai organizeaza evenimente locale periodice, tabere de coding bi-anuale si workshop-uri ad-hoc.

Peste 5500 membri RONUA, beneficiaza de instruire online complet gratuita prin video-tutorialele click-by-click publicate prin RONUA-TV.