Trucuri de la Clessidra pentru o silueta de invidiat

Nu putine sunt femeile ce nu sunt multumite in totalitate de proportiile lor corporale. Lupta cu aceste imperfectiuni este destul de anevoiasa, mai ales atunci cand timpul pune si el presiune. Ce nu stiu cele care se confrunta cu o astfel de problema e ca exista diferite trucuri prin care se pot ascunde unele imperfectiuni.

Cel mai la indemana si mai practic truc este corsetul – vesnicul accesoriu al doamnelor si domisoarelor. Si aici se cere un anumit grad de calitate in ceea ce il priveste – un croi bine realizat, dar si un material calitativ il vor face sa fie insesisabil pe sub haine. O multitudine de corsete modelatoare se regasesc si in cadrul magazinului https://www.clessidra.ro – renumit pentru stocul impresionant disponibil.

Centurile postanatale – regasite in categoria de la Clessidra

Dupa ce a avut lor nasterea, organismul si implicit pielea se simt destul de epuizate. Pentru a stimula procesul de retragere a pielii de pe abdomen, expertii Clessidra recomanda centurarile postanale. Ele ofera sustinere optima pe zona abdominala si lombara, grabind astfel procesul de revenire a abdomenului la aspectul obisnuit.

In cazul in care nasterea a avut loc prin cezariana, se recomanda purtarea centurilor modelatoare Luxury. Ele sunt concepute pentru uzul postoperator. Rolul lor este de a face trecerea ulterioara spre corsetele de compresie.

Centurile pentru modelarea taliei

Aceste centuri au fost create pentru a plusa eficienta la sala de forte. Ele ajuta la definirea, conturarea si subtierea taliei. Nu in ultimul rand, sustin spatele pe toata perioada antrenamentelor. Agentul termic este si el important in acest context si de aceea centurile modelatoare de la Clessidra stimuleaza transpiratia in zona unde este nevoie: abdomenul.

Centurile modelatoare pot fi purtate cu orice ocazie, fiind confortabile si discrete. Se pot purta pe sub sau peste haine, in oras, acasa si chiar la plimbare. Ele definesc liniile corpului si il sculpteaza vizibil – creand acea iluzie optica mult dorita de toate femeile.

In cadrul magazinului clessidra.ro, se regasesc o multitudine de corsete modelatoare, cu intrebuintari si modele diferite. Nu trebuie uitat ca ele stimuleaza atat procesul de slabire, cat si sanatatea spatelui purtatoarei.