Trenta Pizza a pregatit o noua oferta de toamna: 6+2 pizza gratis



La 6 pizze comandate, Trenta Pizza ofera gratuit alte 2 pizze la alegere. Comanda poate contine orice pizza din meniu, indiferent de dimensiune (26 cm, 30 cm sau 40 cm), atat retete clasice cat si retete de colectie. Pizzele oferite gratuit sunt cele cu pretul mai mic sau egal cu pizzele din comanda.

“Cu noul pachet 6+2 pizza gratis, ne adresam grupurilor in general, dar mai ales grupurilor formate din colegii de munca, in special. Ideea acestei oferte a aparut in urma constatarii cresterii numarului de comenzi cu livrare la locul de munca, in special sediile companiilor, in perioada orelor de pranz. Pachetul este avantajos atat din punct de vedere financiar cat si al diversitatii produselor deoarece poate fi comandata orice pizza din meniu, indiferent de reteta sau dimensiune”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Oferta speciala de grup este valabila numai pentru comenzile la domiciliu sau birou si nu se cumuleaza cu alte oferte si promotii. Pachetul “6+2 pizza gratis” poate fi gasit in lista de oferte Trenta Pizza pana la sfarsitul acestui an.

In aceasta toamna, Trenta Pizza a lansat mai multe oferte speciale concepute astfel incat sa satisfaca si pe cei mai pretentiosi consumatori de pizza si nu numai. Pachetele Trenta Pizza includ toate produsele din meniu la preturi avantajoase. Pentru mai multe detalii privind ofertele in derulare, accesati site-ul www.trentapizza.ro , sectiunea oferte prmotionale.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% romaneasca, specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon (021)9645. Trenta Pizza detine 7 puncte de livrare in zone importante din Bucuresti si doua puncte de lucru in regim take-away unul in zona Lujerului, cartierul Militari, iar celalalt in zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei.

 

Pentru informatii suplimentare:

Andrei Bartesch, Marketing Manager

pizza livrare pizza comanda pizza