Tractari auto Bucuresti – siguranta si calitate !

Cu cele mai moderne platforme, avem toate instrumentele potrivite pentru a vă ocupa de vehiculele de uz casnic sau de import cu cea mai mare grijă. Tractari auto Bucuresti  a livrat în condiții de siguranță nenumărate vehicule de înaltă valoare la showroom-uri, muzee și colecții private din întreaga zonă. Orice remorcare se desfășoară sub control riguros cu puncte multiple și suntem mândri de înregistrarea de siguranță a operatorilor noștri.

Flota noastră de rotatoare de mașini versatile este capabila de o mare varietate de aplicații. Operatorii noștri calificați utilizează capacitatea camionului de a ridica o încărcătură de până la 50 de tone, apoi rotiți încărcarea cu un nivel complet de 360 ​​de grade. Atât operatorii, cât și camionul asigură că echipamentul dvs. este asigurat în siguranță și cât mai repede posibil. 

Deasemenea, asigurăm recuperarea în caz de urgență, recuperarea pernei de aer,schimbările de sarcină, lucrările de punți, răsturnarea, ridicarea și depozitarea remorcilor tractorului.  Operatorii noștri de tracțiune sunt pregătiți pentru a fi rezolvatori de probleme, ceea ce face ca nici un incident să nu fie prea dificil. Dacă vă aflați în nevoie de servicii de recuperare, un apel către noi vă va pune capăt necazurilor.

Suntem specializați în toate serviciile de remorcare ușoară. Dispecerii noștri oferă servicii personalizate de 24 de ore, ceea ce înseamnă că nu există niciodată un robot telefonic sau un serviciu de răspuns. Personalul nostru de expediere este instruit să vă evalueze rapid cerințele și să trimită vehiculul corect pe drumul său în câteva minute. Toate măsurile de siguranță sunt respectate pentru a vă asigura o călătorie sigură la destinația vehiculului. Toate camioanele noastre sunt urmărite de GPS

Tractari auto Bucuresti are cunoștințele și echipamentele necesare pentru a vă face față nevoilor de remorcare la prețuri foarte competitive. Am fost în afaceri de mult timp, iar operatorii noștri sunt experimentați, instruiți și certificați de către orașul Bucuresti.

Compania și-a angajat să furnizeze servicii prompte și fiabile fiecărui client la fiecare apel.. Munca sa grea, orele lungi și talentul de neegalat ne inspiră să oferim clienților noștri cel mai bun serviciu posibil, 100% garantat.

În ultimii ani, am oferit servicii excelente, dealerilor de autoturisme noi și second-hand, cluburi de motociclete și publicul general. Sistemul de dispecerat de ultimă generație și programul de dispecerizare avansată computerizat ne ajută să furnizăm cel mai rapid și mai eficient serviciu clienților noștri.

Tractari Auto Bucuresti a pus bazele unei echipe specializate in tractari auto pe platforma dedicata si asistenta rutiera indiferent de conditiile meteorologice si alti factori. La cerere, oferim si solutii de depozitare auto intr-un spatiu special amenajat.
Colaboram cu toate service-urile auto, astfel incat automobilul tau sa beneficieze de reparatii intr-un timp cat mai rapid.

 

tractari auto Bucuresti