Tractari auto Bucuresti - servicii de calitate !

Tractari auto Bucuresti  efectueaza non-stop servicii de tractari auto pe platforma si transport de autovehicule siutilaje, in tara. Detinem auto-speciale echipate corespunzator activitatii de tractare/transport in conditii de siguranta maxima. 

Ca profesionisti in domeniu va oferim o gama completa de servicii de tractare: 

- tractare si asistenta rutiera 24 ore din 24, 7 zile pe saptamana;

- incarcarea si descarcarea autovehiculului in conditii de siguranta;asigurarea autovehiculului pe durata transportului;

- transportul persoanelor din masina la destinatia ceruta;asistenta rutiera si depanare. 

Tractari auto Bucuresti  pune  la dispozitia dumneavoastra  servicii de tractari auto,service auto si depanari auto non stop pentru a va veni in ajutor incazuri de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea pe parcursul calatoriilor dumneavoastra cu autoturismul. 

De asemenea  transportam utilaje agricole, autoturisme, motociclete,a.t.v-uri, orice ce se poate transporta pana la 3 tone. Preturile pentrutractari auto sunt foarte mici la Tractari auto Bucuresti  . Tarifele pentru serviciile de tractari auto pot fi tarife finale sau pot fi impartite in subservicii, de genul, tarif incarcare pe platforma, tarif manipulare la minut sau la ora, tarif descarcare, tarif deplasare.

 Cand tractezi  o masina, in oras sau in afara localitatii, trebuie sa stii ca vei merge extrem de incet. Motiv pentru care vei folosit prima banda, cat mai apropiat de marginea drumului.Pe autostrada este interzisa tractarea autoturismelor, asa ca daca ai probleme aici, trebuie sa suni si sa chemi o platforma.

 Asadar, cu masina la sufa vei circula doar pe prima banda, cat mai aproape de bordura. Se circula cu o viteza de maximum 30-40 km/h. Si asta doar cand traficul este liber sau circulam pe un drum extraurban liber. In oras insa, vom merge chiar si cu 20-25 km/h, din cauza aglomeratiei si pentru ca vrem sa putem frana fara probleme. Nu stim cand se face rosu brusc la semafor,nu stim cine ne sare in fata si nu stim ce masina franeaza in fata noastra.

Asadar, viteza mica este principalul mijloc de prevenire a unui eventuala ccident sau o lovire intre cele doua masini legate .Masina din fata, cea care trage, nu va pune avariile deloc. Pentru ca are nevoie sa semnalizeze si sa se faca vazuta directia pe care urmeaza sa o ia. Masina din spate va merge cu avariile in linie dreapta, dar atunci cand isi schimba directia de mers, adica la o intersectie, daca face stanga sau dreapta, soferul va opri avariile si vada semnal, astfel incat cei din spate sa vada incotro o va lua "agregatul"format din cele doua masini legate.

 Cand autoturismele aflate "la sufa" sunt din nou in linie dreapta, se vor folosi din nou avariile la masina trasa. Luminile, daca acumulatorul nu are de suferit, este bine sa fie mereu aprinse pe pozitii. Acestea sunt cateva reguli de baza care trebuie respectate pentru a nu aparea complicatii sau alte probleme in trafic pana cand se ajunge la destinatie.

 

 

tractari auto Bucuresti