Top 5 motive pentru care videochat-ul a fost si va ramane un domeniu infloritor

Despre videochat s-au spus si se vor mai spune inca multe, insa un lucru este cert: domeniul s-a dezvoltat exponential de la aparitia sa pe piata romaneasca si pana in prezent. Tendinta este in continuare favorabila in acest sens, insa care este explicatia? De ce a fost si va fi in continuare videochat-ul un domeniu infloritor?

Pentru mai multe detalii am apelat la reprezentantii unui binecunoscut studio de videochat din Bucuresti: BeYou Studio – www.beyou-studio.ro. Trecut de ceva vreme de stadiul de “subiect tabu”, videochat-ul este in prezent privit de foarte multe tinere ca o oportunitate de a-si indeplini dorintele. Care sunt motivele ce stau in spatele unei asemenea gandiri aflam in randurile urmatoare.

Ce avantaje poate sa ofere un job de model in videochat

 

Multi vad notiunea de job ca pe ceva restrictiv, insa in acest domeniu lucrurile stau cu totul altfel, se pare. Exista beneficii si avantaje ce nu mai sunt intalnite in alte domenii, iar acest lucru nu face referire neaparat la castiguri.

1. Program de lucru flexibil

Cand rutina isi intra in rol si viata personala ajunge sa fie planificata in functie de programul de munca, multi angajati ajung sa simta frustrari si limitari ce nu ar trebui sa existe. In videochat lucrurile stau insa altfel. Dupa cum mentioneaza si reprezentantii BeYou Studio, programul de lucru este flexibil. In acest fel modelele care colaboreaza cu acest studio ajung sa isi planifice programul de munca in functie de viata personala si nu invers, ceea ce aduce bunastare si confort psihic care se reflecta si in rezultatele profesionale.

2. Nu este nevoie de experienta

Daca la majoritatea interviurilor de angajare se solicita un minimum de experienta, tinerele care aplica pentru un job in videochat pot sta linistite din acest punct de vedere. Cerinte si conditii de angajare exista, desigur, insa experienta anterioara in domeniu nu este neaparat necesara. Un studio care se respecta, precum este si exemplul BeYou Studio, ofera sprijinul necesar modelelor angajate, de la training specializat si pana la cursuri de limbi straine, sfaturi si recomandari primite de la intreaga echipa.

3. Conditii de lucru peste asteptari

Pentru unii a merge la job echivaleaza cu o rutina zilnica, cu aceeasi locatie care nu ofera tot ceea ce angajatul s-ar astepta. In videochat lucrurile stau insa cu totul diferit. La BeYou Studio, spre exemplu, modelele lucreaza in camere individuale amenajate cu bun gust, intr-un design modern si au parte de tot ceea ce este necesar pentru a-si desfasura activitatea.

Cadrul acestui job este completat de asemenea si de activitati recreative, zone de relaxare si numeroase alte facilitati care depasesc asteptarile multora atunci cand se gandesc la ceea ce ar putea oferi un job.

4. Legalitate si confidentialitate

In momentul in care se decid sa aplice pentru un interviu, majoritatea tinerelor au doua mari temeri, dupa cum mentioneaza si reprezentantii BeYou Studio. Este vorba despre teama de a lucra in conditii de ilegalitate si cea de a nu avea parte de confidentialitate.

La un studio de videochat care se respecta si care isi respecta la randul sau modelele, aceste doua temeri sunt inlaturate din start printr-un contract de colaborare si garantarea confidentialitatii pe intreg parcursul acestuia.

5. Bonusuri mai mult decat motivante

Dincolo de plata peste asteptari si veniturile lunare care permit obtinerea independentei financiare intr-un timp scurt, modelele de videochat sunt rasfatate si cu bonusuri mai mult decat motivante. Bonusul de angajare si cel de recomandare sunt doar doua dintre acestea si nu au valori deloc de neglijat, cel putin la BeYou Studio.

Daca la toate aceste avantaje se mai adauga si faptul ca jobul nu este deloc plictisitor, ca modelele au zi de zi ocazia de a conversa cu persoane noi, ca sunt tot timpul in centrul atentiei, admirate si apreciate, nu e de mirare ca industria videochat-ului este intr-o continua dezvoltare.

Desigur, si in acest domeniu rezista doar cei care pun accent pe bunastarea modelelor, pe conditiile oferite, pe inovatie si dezvoltare sustinuta. BeYou Studio este un exemplu in acest sens – reprezentantii spun totusi ca ne-au dezvaluit doar o mica parte din tot ceea ce implica un job in cadrul acestui studio. Pentru mai multe informatii, persoanele interesate pot sa acceseze site-ul www.beyou-studio.ro.

www.beyou-studio.ro