Top 5 Cele Mai Bune Pensiuni din Sibiu



Sibiu, unul dintre orasele cu cel mai mare flux de turisti din Romania, este asezat la poalele muntilor Fagaras, aproape de centrul tarii. Zona prezinta un imens interes turistic datorita influentelor sasesti in ceea ce priveste arhitectura cladirilor, traditiilor si culturii. Numarul investitiilor straine este unul dintre cele mai ridicate la nivel national. Contrar asteptarilor create in jurul prestigiului detinut de Sibiu, veti gasi cu siguranta cazare ieftina dar calitativa.
    
In zona exista o sumedenie de pensiuni si hoteluri, adica o retea turistica bine dezvoltata, datorita fluxului mare de turisti straini care viziteaza zona, datorita investitorilor germani. Renumele Sibiului a fost adus si datorita faptului ca in anul 2007 a primit statutul de capitala europeana, alaturi de Luxemburg.

Asadar, pentru curiosii turisti care vor sa viziteze zona Sibiului, www.pensiunisibiu.com a realizat un clasament a celor 5 cele mai bune pensiuni din localitate. Aceste 5 pensiuni sunt cele mai recomandate din zona pentru persoanele care au asteptari, dar vor sa si fie destepti in legatura cu pretul pe care vor sa il ofere.

Astfel, clasamentul recomandarilor, adica top 5 cele mai bune pensiuni din Sibiu este urmatorul:

1. Pensiunea Belascu, 3 stele, un loc de renume, cunoscut inainte drept Carciuma Bisericii, fiind amplasata in cartierul sasesc Neppendorf, la 5 minute de aeroport. Fiecare camera are propria baie, internet wireless, cablu TV. Cazarea este ieftina, preturile fiind cuprinse intre 80 si 150 de lei pe noapte, in functie de optiuni.
2. Pensiunea Daniel, 3 stele, este amplasata in centrul orasului, detine 11 camere si un apartament. Tarifele sunt intre 130 de lei si 220 de lei pe noapte, in functie de optiuni.
3. Pensiunea Carmen, 4 stele, este aproape de gara din Sibiu si are panorama asupra muntilor Fagaras si Cindrel si asupra orasului. Tarifele variaza intre 90 de lei 200 de lei pe noapte. Camerele au baie, internet si cablu TV. De asemenea, exista mai multe terenuri de sport cu nocturna si jacuzzi.
4. Pensiunea Rubin, 3 stele, in zona rezidentiala a Sibiului. Tarifele dunt intre 115 lei si 220 de lei pe noapte. Camerele au baie proprie, internet, telefon national si international, cablu TV.
5. Pensiunea Smarald Sibiu, 4 stele, amplasata la cateva minute de centrul orasului, dotata cu: aer conditionat, baie, cablu TV, internet. Are doar o camera single la tariful pe noapte de 150 de lei.

Asadar, in urma clasamentului realizat de pensiunisibiu.com, reiese ca pensiune favorita- Pensiunea Belascu, www.belascu.ro, din cartierul sasesc in partea vestica a Sibiului. Pensiunea detine si un restaurant, Bliss, care este ideal pentru evenimente precum: nunti, botezuri, zile de nastere si alte baluri sau petreceri. Raportul cost- beneficiu este foarte avantajos, fapt confirmat de catre clientii pensiunii din Sibiu. Pentru grupuri de 10 persoane, pensiunea este rezervata in totalitate, ceea ce o face ideala si pentru petrecerea Revelionului sau alte evenimente importante din an. Pensiunea Belascu reprezinta cea mai ieftina cazare din Sibiu de 3 stele. Pentru mai multe detalii si alte oferte, contactati pensiunea preferata!

cazare ieftina pensiunea Belascu cazare pensiuni sibiu