Toamna se numara voucherele pentru biciclete la Veloteca

Ai primit un voucher pentru biciclete din partea Primariei Municipiului Bucuresti si inca nu l-ai folosit? Atunci este timpul sa faci o vizita magazinului de biciclete Veloteca, pentru ca aici vei fi intampinat de multe surprize cu care sa iti incepi toamna asa cum se cuvine. 

Veloteca este unul dintre cele mai indragite magazine de biciclete din Bucuresti, cunoscut pentru gama foarte variata de modele cu renume international, piese de schimb, componente, echipamente de ciclism si accesorii care mai de care mai atractive si interesante. Inca din anul 2008, Veloteca este numarul 1 in vanzarea de biciclete pliabile Dahon, biciclete electrice, biciclete de munte, de sosea si de trekking SUNN, Merida, Corratec, Cross si Cannondale. In plus, aici vei fi intotdeauna intampinat de consultanti profesionisti, care te vor ajuta sa faci cea mai buna alegere, adaptata nevoilor si dorintelor tale. 

In cazul in care te gandesti ca nu este rentabil sa cumperi biciclete toamna pentru ca in curand va veni iarna si nu vei mai avea unde sa le depozitezi, este timpul sa-ti reconsideri parerea, pentru ca Veloteca iti pune la dispozitie un super serviciu de gazduire biciclete pe timp de iarna – cunoscut sub numele de VeloGaraj – in care acestea se vor odihni departe de frig, intemperii si, mai ales, de hotii iscusiti.

Este posibil ca pretul bicicletei pe care doresti sa o achizitionezi sa fie mai mic decat valoarea integrala a voucherului. In acest caz, este bine sa stii ca diferenta de suma nu poate fi returnata. Ca sa poti valorifica la maxim voucherul pentru biciclete, Veloteca iti pune la dispozitie o gama larga de accesorii specifice, precum casti de protectie, dispozitive de iluminat, sonerii, ciclocomputere etc. Astfel, nu vei pierde niciun ban si te vei alege si cu produse de cea mai buna calitate cu care sa completezi experienta pedalatului. 

Pe de alta parte, pretul bicicletei pe care ai ales sa o cumperi poate sa fie mai mare decat valoarea voucherului, lucru destul de posibil in cazul in care iti doresti un model profesional, cu care sa participi la competitii de profil. Diferenta o vei putea plati cash, cu cardul sau tichete cadou. In cazul in care detii si alte tipuri de vouchere, nu vei putea, din pacate, sa le cumulezi. De asemenea, ai posibilitatea sa platesti in 10 rate fara dobanda cu cardurile: Card Avantaj (Credit Europe Bank), Star (Banca Transilvania), Bonus + (Garanti Bank) si Alpha Bank.

Pentru a descoperi ofertele de sezon ale magazinului de biciclete Veloteca, intra pe site-ul oficial sau viziteaza showroom-ul de pe Sos. Iancului, nr. 100, acolo unde specialistii in biciclete te vor primi cu bratele deschise, iti vor permite sa testezi diferite produse si te vor ajuta cu sfaturi competente, astfel incat sa faci cea mai buna alegere. Toamna aceasta, la Veloteca se numara voucherele pentru biciclete!

biciclete magazin de biciclete Veloteca voucher biciclete