Tipuri de proiecte de casa disponibile la Smart Home Concept

Primii pasi spre constructia unei case este stabilirea unor criterii foarte importante. Tipul proiectului. Conteaza foarte mult cum alegi sa fie aceasta - cu etaj, mansarda, cate camere si alte detalii de acest gen. Toate acestea sunt importante, pentru ca in acest fel poti alege si poti vedea de cat teren ai nevoie pentru constructie si astfel poti face si un calcul total, astfel incat sa nu depaseasca bugetul.

 

Cei care pornesc pe acest drum ar fi bine sa apeleze la ajutorul unui specialist in domeniu care sa ii ajute, iar o varianta potrivita sunt cei de la Smart Home Concept. Acestia se pot ocupa cu toate cele necesare, dar cel mai important pot sa te ajute cu acest prim pas - proiectul de casa.

 

Tipuri de proiecte de casa

 

Pentru a sti ce te asteapta, alege intai proiectul. Este foarte usor sa faci acest lucru acum cu ajutorul Smart Home Concept. Chiar pe site sunt disponibile astfel de proiecte de diverse tipuri dupa care te poti ghida si partea buna este ca poti aduce orice modificare, gratuit. Trebuie doar sa se incadreze in aceiasi metri patrati. Printre proiectele de case disponibile la ei regasim:

 

-proiecte case cu etaj: acestea sunt potrivite pentru cei care au nevoie de mai mult spatiu de depozitare, deoarece exista si posibilitatea de a avea pod. Astfel puteti opta pentru mai multe camere, nefiind constransi de alte aspecte.

 

-proiecte case cu mansarda: aceasta este acea optiune potivita pentru cei care vor sa exploateze tot spatiul disponibil. La mansarda in general sunt camerele pentru odihna, iar jos este spatiul comun. In functie de proiect este decis si numarul camerelor.

 

-proiecte case parter: daca pana acum cativa ani oamenii isi doreau case cat mai inalte, in ultima perioada casele doar cu parter sunt preferate. Acestea pot necesita intr-adevar mai mult spatiu la sol, dar sunt utile si mai practice. Este necesar sa dispuna de o compartimentare eficienta o astfel de casa.

 

Alaturi de acestea puteti gasi pe site-ul smarthomeconcept.ro si mai multe optiuni si variante de unde puteti alege. Accesati site-ul si contactati mai apoi reprezentantii pentru mai multe informatii.

 

Contact:

0721 965 884

0728 407 562

 

office@smarthomeconcept.ro