Tigara electronica Vipercig poate fi cadoul perfect de Craciun

Este o certitudine faptul ca sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi. Cautarea cadoului perfect pentru cei dragi poate deveni o adevarata corvoada din cauza aglomeratiei si imbulzelii din magazine. Ramai in pana de idei si nu vrei sa daruiesti aceleasi pijamale plicticoase sau vesnicele cravate?
In astfel de situatii, tigara electronica Vipercig poate deveni cadoul ideal, care imbina utilul cu placutul si transmite faptul ca te gandesti la sanatatea celor pentru care o achizitionezi. 

Mai mult decat atat, stim cu totii ca la sfarsit de an promitem ca ne vom tine anul viitor de tot felul de promisiuni, cea mai populara fiind cea ca ne vom lasa de fumat, insa abandonam aceasta rezolutie dupa prima saptamana. Acum poti indeplini aceasta promisiune fara chin si stres, prin achizitionarea acestei tigari electronice. 

Beneficiile folosirii unei astfel de tigari electronice nu sunt putine la numar. Iata doar cateva dintre avantajele utilizarii tigarii electronice Vipercig.

1. Experimentezi aceeasi senzatie ca cea pe care ti-o ofera fumatul, fara a inhala atatea substante chimice si iti poti alege singur nivelul de nicotina

Tigara electronica a fost conceputa cu scopul de a putea sa experimentezi aceeasi senzatie pe care ti-o ofera fumatul clasic, fara a inhala atatea substante chimice daunatoare pentru organism. Si isi indeplineste acest scop cu succes. 

Folosind tigara electronica Vipercig, miile de chimicale pe care le inhalezi cand fumezi o tigara clasica(dintre care multe substante sunt cancerigene) sunt semnificativ reduse, ramanand doar cateva care nu sunt nocive pentru sanatatea celor care folosesc aceasta alternativa. 

Mai mult, nu toate lichidele folosite in tigara electronica Vipercig contin nicotina. De aceea, ai libertatea de alege nivelul de nicotina de care ai nevoie, avand si optiunea de 0 nicotina.

2. Scapi de riscul de a te imbolnavi de cancer, scapi de enervanta tuse a fumatorului si lumea din jurul tau nu mai este deranjata de fumul de tigara 

Tigara electronica Vipercig contine doar nicotina(dupa caz),  propilen glicol si arome alimentare pe care le poti cumpara de la supermarket.  Datorita acestei compozitii mult mai sanatoase decat cea a unei tigari normale, riscul de cancer scade considerabil. 

De asemenea, este cunoscut faptul ca o tigara clasica are o multitudine de substante care irita gatul si provoaca tusea fumatorului. Folosind tigara electronica Vipercig, poti uita de acest disconfort, deoarece nu contine acele ingrediente daunatoare. 

Aceasta alternativa la fumat este mai sanatoasa nu numai pentru tine, ci si pentru cei din jurul tau. Ei nu vor mai experimenta fumatul la mana a doua si nu ii vei mai pune in pericol, deoarece nu vei mai expira fumul inecacios si neplacut ca atunci cand fumezi o tigara normala. 

3. Economisesti o suma considerabila de bani

Peste tot in lume, pretul tutunului continua sa creasca, ajungand ca o persoana fumatoare sa cheltuiasca chiar si 30% din veniturile lunare pe tigarile clasice. Achizitionand tigara electronica Vipercig , vei reduce cu aproximativ 70% costurile atribuite fumatului. O sticla de lichid de 30 de ml iti ajunge de la o saptamana pana la o luna, in functie de cat de mult o utilizezi. 

4. Vei putea fuma oriunde, chiar si in locurile unde fumatul este interzis

Odata cu intrarea in vigoare a legii care spune ca fumatul este interzis in cluburi, baruri si restaurante, locurile in care poti fuma s-au limitat mult. Folosind tigari electronice Vipercig, ai libertatea de a fuma oriunde doresti, fara sa fii constrans de legile in  vigoare, prin prisma faptului ca nu exista combustie, ci doar incalzire a lichidului. Insa ar trebui sa folosesti tigara electronica cu respectul cuvenit celor din jur, mai ales daca este vorba de nefumatori. 

5.  Scapi de mirosul neplacut al tutunului si de ingalbenirea dintilor 

Nu este vreun secret faptul ca mirosul de tutun este extrem de neplacut pentru toata lumea. Majoritatea fumatorilor(si nu numai) sunt deranjati de mirosul de tutun dintr-o incapere sau de "mireasma" neplacuta pe care o prinde hainele lor din cauza fumului de tigara. 

Prin folosirea tigarii electronice Vipercig, scapi de aceasta corvoada, deoarece vei expira un usor abur aromat in functie de ce sortiment de lichid alegi, fara a fi insotit de acel miros greu de tutun peste tot pe unde mergi.

Pentru ca tigara electronica Vipercig nu contine atatea substante nocive precum o tigara clasica, dintii nu ti se vor mai pata si nu vor mai avea acea tenta galbuie, pastrandu-ti zambetul impecabil si respiratia mai proaspata.

6. Nu va exista pericolul vreunui incendiu 

Cate incendii nu au existat din cauza neglijentei fumatorilor, care fie au adormit cu tigara aprinsa, fie nu au stins-o corespunzator? Datorita faptului ca tigara electronica Vipercig nu foloseste ardere, nu exista vreun pericol si nu se va intampla absolut nimic daca vei adormi cu ea deschisa.

7. Este usor de folosit si ai o mare varietate de arome din care poti alege

Desi foloseste o tehnlogie moderna, tigara electronica Vipercig este extrem de usor de utilizat si de transportat. Pe site-urile www.vipercig.ro si www.tigaraelectronica-nr1.ro gasesti kituri ce contin toate componentele necesare vapatului, dar si instructiuni clare de folosire, asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi ca nu te vei descurca. 

Conform mai multor studii, s-a descoperit faptul ca tigarile clasice aromate sunt uneori chiar mai nocive decat tigarile clasice, din cauza ingredientelor periculoase pe care le folosesc in componenta.

Multitudinea de arome disponibile pentru tigara electronica Vipercig fac experienta vapatului sigura pentru sanatatea ta, deoarece nu contin acele ingrediente daunatoare pe care producatorii de tutun le folosesc pentru tigarile aromate normale.

Pe langa aroma clasica de tutun, tigara electronica Vipercig are la dispozitie arome precum mere, fructe de padure, menta, cirese si chiar si Red Bull. 

Speram ca ai citit cu interes acest articol si ca toate motivele sunt mai mult decat suficiente pentru a te convinge ca achizitionarea unei tigari electronice Vipercig este cea mai buna solutie pentru sanatatea ta si a celor din jurul tau. Gandeste-te la toate aceste aspecte si adopta o alternativa mai sanatoasa la fumat, economisind o suma considerabila de bani. 

Tigara electronica Vipercig

Tigara electronica Vipercig

tigara electronica tigara electronica Vipercig tigari electronice renuntare la fumat