Tevi din cupru de la Shop Einstal

 

Instalatiile pentru apa si pentru incalzire necesita elemente speciale si alese cu grija astfel incat sa reziste timp indelungat, fara probleme. La magazinul online Shop Einstal puteti gasi o varietate de produse de acest gen, pentru diferite tipuri de instalatii. Fiecare material poate fi identificat in categoria specifica. In materie de tevi si fitinguri, varietatea de optiuni pentru tevi din cupru va poate ajuta sa faceti alegerea potrivita pentru casa voastra.

 

In alegerea acestor materiale sunt importante patru aspecte principale si anume pretul, randamentul, rezistenta in timp si partea estetica. Fiecare element trebuie ales cu grija, deoarece nu este o alegere pe care o faci in fiecare zi. Tevile din cupru sunt de o calitate superioara la cei de la Shop Einstal si dispun si de accesoriile necesare pentru acestea.

 

Avantajele utilizarii tevilor din cupru

 

Cuprul este un material natural, fiind printre cele mai vechi materiale utilizate, care rezista foarte bine in timp. Acesta este rezistent la temperaturi dintre cele mai joase sau ridicate. Pe parcursul anilor, acesta nu isi pierde din proprietati, fiind la fel de util. Un alt motiv pentru care majoritatea oamenilor aleg tevile din cupru pentru diferite tipuri de instalatii, este faptul ca sunt foarte rezistente la uzura.

 

Shop Einstal pune la dispozitia clientilor atat tevi de cupru cat si accesorii pentru montarea si instalarea acestora. Pentru ca o lucrare sa reziste in timp este nevoie ca fiecare element sa fie ales corect. Aceste tevi sunt utilizate si pentru panourile solare, deoarece au un grad de transfer termic ridicat.

 

Accesorii pentru tevile din cupru

 

In materie de accesorii pentru tevile de cupru de la Shop Einstal puteti gasi toate cele necesare. Acestia dispun de mufa, teu, adaptor de diferite marimi si multe altele. Daca va doriti o economie semnificativa de energie, puteti opta pentru teava de cupru izolata. Aceasta asigura o operare sigura a retelelor si durata pentru instalare este mai scurta la acest tip de teava.

 

Aceasta este rezistenta la presiune, temperatura si foc, deci prezinta un grad mai ridicat de siguranta. Daca optati pentru aceasta varianta puteti face si economie de spatiu. Dilatarea termica este minima si ofera o impermeabilitate completa a retelei.

Pentru a vizualiza toate aceste produse mentionate si nu numai, accesati site-ul. Pentru comenzi sau informatii suplimentare puteti suna la numerele de telefon  0766.261.389, 0766.261.392 sau  0786.124.777.