Termalia nov 2023, eveniment de top pentru domeniul wellbeing reunește peste 150 de investitori și experți

Evenimentul de referință al investitorilor, proprietarilor și furnizorilor de elită din domeniul wellbeing din România, Termalia, își marchează ediția no. 6 printr-un un format nou, desfășurat pe durata a două zile, 24 și 25 noiembrie la Alma Health&Spa Retreat Resort, Brăila, un proiect care a revitalizat complet această comoară ascunsă a Bărăganului prin crearea unui resort de lux.

 

Participanții au prilejul să ia parte pe 24 noiembrie la Workshop-ul de Marketing Digital customizat pentru domeniul Wellbeing și susținut de experții Google iar pe 25 noiembrie la valoroasa suită de prezentări, de paneluri interactive, workshop-uri, sesiuni de networking, la Gala Termalia și petrecerea SPA Termalia 2023.

 

Cine participă la Termalia?

Peste 150 de jucătorii-cheie, investitori, experți și furnizori din industria wellbeing - proprietari și top manageri de spa-hoteluri, resorturi, medical-spa-uri, clinici de medicina estetica și de stomatologie, spitale private, centre balneare și de recuperare medicală, reprezentanți ai autorităților naționale și ai organizațiilor de management a destinației, agenții de turism medical și turism balnear, reprezentanți ai forurilor internaționale s.a

 

"Două lucruri sunt certe atunci când ne referim la Termalia: primul este acela că azi acest eveniment se bucură de recunoaștere și suportul internațional al World Spa Organization. Cel de-al doilea este ceea ce face Termalia să fie un eveniment cu adevărat unic în România: networking-ul de înaltă calitate, expertiza valoroasă, lectorii de talie internațională, workshop-urile și dezbaterile live, dar și provocările lansate celor care activează în Industria Wellbeing în România.

În acest moment și noi ne aliniem oportunităților care conectează sub steagul wellness trendurile cele mai inovatoare din industria înfrumusețării și anti-aging: avem primul Hub de chirurgie plastică din România, Cea mai perfomantă rețea de clinici de dermatologie estetică și chirurgie, Clinici ultraspecializate în tratarea problematicilor coloanei vertebrale, Medical-spa-uri, Institute premium unisex care oferă tratamente de estetică ultramoderne, ș.a." - ne-a declarat Isabela Vasile, CEO&Founder Termalia, Ambasador al României la World Spa Organization.

 

Dacă sunteți curioși să aflați care vor fi subiectele din programul Termalia 2022 și speakerii ediției, stay tuned! Le vom afișa în curând pe site-ul www.termalia.ro și pe conturile noastre social media Facebook, Instagram și LinkedIn @termalia.romania

 

Pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru momentele importante de la Termalia 2023, vă oferim câteva informații referitoare la înregistrarea la eveniment, rezervări, agenda, despre procedurile de premiere de la Termalia Awards și despre cel mai așteptat SPArty al anului.

 

1.   Dacă sunteți o entitate wellbeing vă puteți înregistra la Termalia 2023 pe https://termalia.ro/inregistrare/

2.   https://termalia.ro/awards/ - De pe 1 octombrie și până pe 1 noiembrie 2023 procedurile de nominalizare pentru Termalia Awards vor fi deschise, așa că vă așteptăm să vă înscrieți pe link-ul de mai sus. Criteriile și întregul proces de evaluare, jurizare și de acordare a premiilor sunt afișate pe site.

3.   Hotel & Overnight stay la Alma Health&Spa Retreat Resort, Brăila pentru participanți se face la un tarif preferențial specificând codul #Termalia2023 la Rezervări Hotel: reservations@almaretreat.ro

 

#TermaliaAwards #TermaliaRomania #Termalia2023 #TermaliaConference2023 #worshopmarketingdigital


www.termalia.ro

@termalia.romania