Tehnici de loializare a clientilor la CRM and Customer Loyalty & Retention Conference and Expo 2011

Bucuresti, 27 Aprilie 2011 – Companiile investesc din ce in ce mai mult in programe de formare si coaching ce faciliteaza dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor. Miza este una indispensabila, clientul. Fara strategii pertinente de loializare si retentie, fara investitii in tehnologii de tip CRM, orice business risca sa devina necompetitiv si sa piarda teren pretios in fata concurentei. Criza financiara a readus in prim plan modelul de afaceri „clientul nostru – stapanul nostru”. 
Expo Media, companie recunoscuta in plan local, drept promotor pionier al unor standarde superioare de Customer Care, cu focus pe industria de call center, organizeaza si anul acesta un eveniment de nisa extrem de asteptat de intreaga comunitate de business, Customer Relationship Management and Customer Loyalty & Retention Conference and Expo. Cea de-a treia editie a conferintei de specialitate va reuni idei, oameni, instrumente si companii de succes din zona de CRM, loializare si retentie. Evenimentul se va desfasura in incinta JW Marriott Grand Hotel, Bucuresti, joi, 26 mai 2011.
Participantii vor beneficia de solutii si directii eficiente de loializare, de exploatare a reclamatiilor clientilor, metode practice de masurare a programelor de loializare, tehnici de retentie a clientilor, tehnologii superioare de CRM si multe alte coordonate imperative de afaceri.
Anul acesta, printre speakeri va fi prezent, Dragos Nicolaescu – CEO, Visionary Business Consultants, un profesionist de prima linie cu peste 16 ani de experienta in intelegerea si rezolvarea nevoilor clientilor. Know-how-ul lui Dragos Nicolaescu insumeaza: peste 11 ani de experienta internationala, implicand toate nivelurile organizationale corporate, peste 9 ani de experienta manageriala cu echipe eterogene si eficiente, peste 6 ani de top management in companii locale si globale. Printre brandurile pe care le-a dezvoltat de-a lungul carierei sale se numara: Compaq Computer Romania – Major Accounts Manager, Government & Public Administration, Fujitsu Siemens Computers Romania – Country Manager, Ness Romania – Country Manager etc. Mai mult, el a lansat pe piata din Romania primul model de business ce adreseaza freelancerii si firmele de mici dimensiuni, Visionary Business Consultants, un proiect ambitios si modern care a luat nastere pornind de la nevoile pietei intr-un context economic instabil.
Dragos va dezbate realitati utile ale relatiilor cu clientii. Abordarea sa va fi una fresh si se va indeparta de cadrele teoretice prafuite sau de retetele clasice de prezentare, adoptand un model personal si inovator de “seductie” a clientului pe termen lung.
 "Cu totii stim ca cea mai importanta valoare a unei companii o reprezinta baza sa de clienti fideli. Iar pentru a transforma clientii intamplatori intr-unii loiali si "fanatici" este necesar un singur lucru, si anume, sa ii respectati in mod autentic. Daca va respectati cu adevarat clientii, veti gasi modalitatile potrivite de comunicare cu ei, iar ei va vor arata ce trebuie sa faceti ca sa ii faceti "clienti pe viata". Secretul loializarii clientilor nu este nici in mintea unui guru, nici in "best-practices" ale unei firme de consultanta, ci doar in mintea clientilor vostri. Iar ei vi-l vor impartasi doar daca ii faceti sa se simta respectati cu adevarat. Dar asta o stiati deja, nu-i asa? Intrebarea este daca aveti si curajul de a pune acest lucru in practica" – Dragos Nicolaescu.
Editia conferintei de afaceri de anul acesta se bucura de sprijinul partenerilor Customer Service School, Euristic Partner, Anytime CRM si Competence Call Center, precum si de suportul partenerului strategic ASEBUSS.
Pentru mai multe informatii despre cea de-a 3 a editie a Customer Relationship Management and Customer Loyalty & Retention Conference and Expo 2011, va rugam sa accesati www.conferinte.ro. Pentru a participa la eveniment, va rugam sa trimiteri un email de inscriere la adresa laura.popescu@expomedia.ro.
Despre Expo Media
Expo Media este o agentie full service ce ofera o gama variata de servicii de calitate in domeniile: marketing si comunicare, research, consultanta de customer operations si organizare de evenimente de business. De-a lungul timpului Expo Media a dat dovada de spirit de excelenta in toate actiunile intreprinse prin experienta, dedicare si competenta.

 

 

CRM customer loyalty customer relationship