Ted Lattimore revine in Romania la prima editie a conferintelor Enlightening, organizate de Expo Med

Bucuresti, 20 Octombrie 2011 - Plecand de la cateva dintre cele mai importante  elemente ale unui business de succes, si anume strategie, leadership si implicare umana, prima conferinta din seria Enlightening, “Business Class Vision”, aduce in fata publicului modele de business de succes si, mai ales, oamenii din spatele acestor modele. Odata cu inaugurarea primei editii Enlightening 2011, Expo Media se bucura de participarea lui Ted Lattimore, in calitate de speaker, o prezenta marcanta in mediul de afaceri din Romania si din lume.



 “Leadershipul, coordonarea si motivarea oamenilor pentru a atinge un obiectiv au reprezentat dintotdeauna  o pasiune deopotriva intelectuala si profesionala pentru mine.   Conceptul de evenimente Enlightening inglobeaza obiectivul de a oferi informatii, instrumente si exemple pentru a ajunge la succes; tocmai de aceea ma identific pe deplin cu acest concept” - Ted Lattimore, CEO si Presedinte al Carmanah Technologies Corp.





Despre Ted Lattimore

Ted este “atletul perfect” cand e vorba de business, cu un simt impresionant pentru schimbare in afaceri. A detinut multiple functii cheie de management in cadrul unora dintre cele mai importante companii telecom din lume, unde a avut un rol crucial la lansarea industriei in sine. A fondat Mobility Canada Strategic Advisory Committee si a fost recunoscut drept unul dintre cei mai importanti 10 manageri din Romania.





Experienta profesionala:

• Chief Executive Officer & President al Carmanah Technologies Corp;

• President  & Chief Operating Officer la Vodafone Romania (in trecut Connex - MobiFon, parte a Montreal-based TIW), companie subsidiara a Vodafone Group Plc.;

• Senior Vice President - Western Canada la Bell Mobility;

• Vice President - Marketing la BCTel Mobility si Vice President & General Manager - Wireless Services  la BCTel Mobility (in prezent Telus Mobility);

• Director of Marketing, Toronto la Bell Mobility si Branch Manager pentru Londra si Canada.



Discursul lui Ted “Viziune strategica si rezultate de afaceri” va deschide prezentarile si dezbaterile din cadrul conferintei, in data de 17 noiembrie 2011, in incinta JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti.





Arii tematice “Business Class Vision” 2011:

• Cum sa construiesti strategia potrivita intr-un mediu de afaceri in continua schimbare;

• Cum sa obtii angajamentul veritabil al oamenilor;

• Cum sa inovezi astfel incat sa fi competitiv si sa cuceresti atat rationalul, cat si emotionalul consumatorului;

• Cum sa fii un lider autentic.



Speakerii acestui eveniment original reprezinta varii domenii de activitate si au ajuns la succes pe propriul drum, dar au in comun aceleasi principii solide de business. Alaturi de Ted Lattimore, la eveniment vor participa si: Robert Murray, Kevin Heaney, Ada Roseti, Sergiu Negut si Catalin Velescu.



Organizarea evenimentului “Business Class Vision” este posibila cu sprijinul partenerilor Euristic Partner, Customer Service School, Tea Forte, Discovery Romania si al partenerul strategic Asebuss. 



Pentru mai multe detalii privind conditiile de participare la eveniment sau oportunitatile de parteneriat la prima conferinta Enlightening, va rugam sa accesati www.enlightening.ro sau sa ne contactati la 021 411 44 20 sau office@expomedia.ro.





Despre Expo Media

Expo Media este o agentie full service ce ofera o gama variata de servicii de calitate in domeniile: marketing si comunicare, research, consultanta de customer operations si organizare de evenimente de business. De-a lungul timpului Expo Media a dat dovada de spirit de excelenta in toate actiunile intreprinse prin experienta, dedicare si competenta.  Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.expomedia.ro.

lider leadership Ted Lattimore conferinta Robert Murray