TAVANELE EXTENSIBILE ,CEL MAI NOU TREND. DE CE?

Avantajele Tavanelor Extensibile

Exista multe avantaje ale tavanelor extensibile in comparatie cu tavanele traditionale. In primul rand, acestea reprezinta o solutie accesibila pentru un design personalizat. Cu ajutorul tavanelor extensibile se poate decora foarte usor o camera fara pregatirea prealabila a suprafetei tavanului. In acelasi timp tavanele extensibile contribuie la reducerea consumului de energie, la reducerea zgomotului si sunt eficiente si din punct de vedere acustic.

Tavanele extensibile pot sustine greutatea a 250 kg de apa pe metru patrat (in cazul unei inundatii de la etajul superior), si sunt rezistente la clor si vapori. Acestea nu-si vor schimba forma in timp si nu vor pierde in timp din tensiunea de intindere de la instalare. Odata instalate, nu va trebui sa va faceti griji pentru acumularea de mucegai, praf sau umezeala in tavan. In plus, tavanele resping mirosurile si bacteriile, ceea ce este foarte important atunci cand se ia decizia pentru tipul de material folosit in bucatarie sau camera copiilor.  Compania noastra va poate oferi cele mai bune produse la preturi competitive. Mai mult de atat, clientii nostri obtin intotdeauna rezultate spectaculoase datorita posibilitatii de a printa imagini direct pe material. Cu ajutorul sistemelor de iluminat pe care le integram in proiectele noastre, tavanele extensibile din casa dvs devin adevarate capodopere!

Perfect drept fără denivelări și fisuri

Tavanul extensibil ascunde perfect defectele și traseele tehnice ale tavanului de bază.

Garantie 10 ani

Fiecare tavan extensibil este însoțit de un certificar de garanție de 10 ani, personalizat, emis de producător. Durata de viață este de peste 35 ani.

Nu necesită întreținere

Tavanul extensibil nu se încarcă de praf și nu necesită revopsire. Nu se decolorează în timp.

Montaj rapid și curat

20 m2 de tavan extensibil se montează în 3 ore, fără evacuarea mobilei și fără murdăria neplăcută a unui șantier clasic.

Design deosebit

Tavanul lucios – mărește vizual spațiul, tavanul translucid (tavanul luminos) – transformă tavanul într-un corp de iluminat imens, tavanul printat – poți aplica orice imagine pe tavanul tău.

Nontoxic

Tavanul extensibil nu are miros, nu provoacă alergeni și nu emană substanțe toxice. Siguranța ecologică este asigurată de Standardul European EN_14716-2004
tavan t avane tavan extensibil tavane extensibile