Taj Restaurant va invita duminica la BRUNCH!Din seria deja traditionala – Sunday Brunch - All you can eat, un nou concept marca Taj va asteapta sa-l descoperiti in fiecare zi de duminica si va propune sa savurati peste douazeci de noi preparate in fiecare saptamana. “Vedetele” care va vor incanta papilele gustative aceasta saptamana sunt urmatoarele preparate:                             

·         "DAAL GOSHT". Un fel de mâncare foarte gustos, contine urmatoarele ingredinte: carne de oaie, linte şi masala

·         "KEEMA SAMOSA". O gustare potrivita in orice moment, se prepara cu carne de miel, mirodenii, mazare si cartofi

·         Desertul "GAJAR KA HALWA". Aceasta budinca delicioasa, bogata in nuci si fructe uscate, este apreciata peste tot in lume

                ALL YOU CAN EAT este abordarea Taj Restaurant pentru evenimentele gazduite in zilele de duminica, pe perioada verii, unde, cu doar cu 50 de lei, in intervalul orar 12.00-17.00, poti savura  din numeroasele preparate cu specific indian, si nu numai, desertul, vinul si apa fiind din partea casei!

                Restaurant Taj reprezinta de 8 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 8 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”. 

 

 

Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti

Telefon: (+40) 021 410 18 20
Mobil: (+40) 0748 133 300

E-mail: contact@tajrestaurant.ro

Web site:  www.tajrestaurant.ro

taj restaurant indian sunday brunch event eveniment party