Tabla magnetica triptica iti ofera spatiul necesar pentru a-ti asterne ideile in voie

O tabla magnetica este una dintre cele mai utile investitii atat intr-o companie, cat si intr-o scoala sau alta unitate de invatamant. Aceasta poate fi folosita deopotriva in cadrul sedintelor, workshop-urilor, dar si al orelor de curs, pentru a facilita transmiterea informatiilor si insusirea lor de catre angajati sau elevi. In plus, un astfel de obiect adauga o importanta nota de interactivitate, care il va asigura pe cel care sustine prezentarea, fie ca vorbim despre un profesor sau seful unui departament, de intreaga atentie a celor prezenti in sala.

Cu toate acestea, o tabla magnetica este de multe ori limitata de dimensiunile sale, iar informatiile ajung uneori sa fie sterse inainte ca toti participantii sa apuce sa si le noteze sau insuseasca. Desi un astfel de obiect te indeamna sa prezinti notiunile cat mai sintetizat sau schematizat, de multe ori ai tendinta sa scrii mai mare sau sa faci grafice care sa ocupe toata suprafata tablei. Din acest motiv, poti simti uneori nevoia de mai mult spatiu pe care sa te desfasori si pe care sa iti insiri ideile.

Asa cum vei vedea in continuare, un furnizor profesionist de birotica si papetarie raspunde acestei nevoi a clientilor sai, fie ca ne referim la persoane fizice sau juridice precum o firma sau o scoala. In DEX, cuvantul triptic este definit drept "ansamblu compus din trei panouri pictate, gravate sau sculptate, prinse in balamale in asa fel incat partile laterale sa se inchida peste cea din mijloc" ori "ansamblu alcatuit din trei parti, trei idei distincte".

Prin urmare, nu este greu sa iti imaginezi ce este o tabla magnetica triptica: o tabla normala care se continua, atat in stanga, cat si in dreapta, cu alte doua panouri de dimensiuni mai mici, pe care iti poti asterne in continuare ideile. OfficeClass, magazinul online de papetarie, birotica si obiecte de mobilier de birou nr 1 din Romania, iti pune la dispozitie numeroase modele de astfel de table, de la producatori cunoscuti la nivel international, precum Legamaster, Memoboards si Smit Visual Supplies.

Aceste table magnetice au dimensiuni cuprinse intre 90 x 120 centimetri si 100 x 200 centimetri (doar suprafata principala) si o durata de viata de 7 ani. Ele au rame din aluminiu si vin insotite de o garantie de 1, 2 sau 3 ani, in functie de produs. Pretul acestora variaza intre 785 de Lei si 4.325 de Lei, in functie de dimensiuni si dotari. Iata in continuare un astfel de produs din oferta OfficeClass, aflat la reducere:

Tabla magnetica triptica de conferinte Economy plus Legamaster - 2.098,31 de Lei (pret redus)

Aceasta tabla magnetica triptica are o suprafata totala de 90 x 240 de centimetri (suprafata principala de 90 x 120 de centimetri si doua "usi" de 90 x 60 de centimetri). Rama este din aluminiu, iar suprafata de scris este magnetica, tabla fiind dotata si cu un marker si suport pentru acesta. Tabla este fabricata conform cerintelor standardului ISO 9001:2000, acreditat de organismele internationale, si insotita de o garantie de 3 ani.

tabla magnetica