Surprize la Artemis - ce noutati propune salonul de masaj erotic

Pentru cei care frecventeaza salonele de masaj erotic sau pentru cei care sunt la o prima experienta de acest gen, asteptarile sunt la fel de mari. Oricine isi doreste sa aiba parte de un episod unic. Domeniul are potential in acest sens, de a crea amintiri, insa ramane la atitudinea unei maseuze daca va reusi sa creeze dintr-o fantezie o realitate.

In cadrul saloanelor de masaj erotic se pregatesc surprize. Pentru ca monotonia este un inamic pentru toata lumea, Artemis isi propune sa faca si schimbari de decor. O noua locatie, nu departe de fostul sediu isi propune sa fie un loc al fanteziilor, un taram al placerilor. Sunt pastrate insa aceleasi servicii de calitate.

Tipuri de masaje erotice regasite in lista de servicii de la Artemis

Exista un top servicii Artemis pentru fiecare client. Poate ca unul dintre cele mai complexe tipuri de masaje erotice se refera la cel VIP sau masajul Artemis. Sunt doua tipuri speciale, menite sa ii faca pe cei care trec pragul acestui salon sa fie si mai motivati pentru a reveni. Folosirea unui ulei special de masaj, de argan este parte din acest ritual intim.

In lista de servicii se numara de asemenea masajul cu doua maseuze sau cu trei sau cel pentru cupluri. Acestea demonstreaza in fapt diversitatea de servicii regasita in acest salon.

Interesanta este si propunerea de masaj extra timp, ceea ce prelungeste durata unei sesiuni de masaj de la 60 la 90 de minute. Aceeasi abordare exista si pentru masajele erotice ce se pot desfasura la hotel, la cerere. Acestea pastreaza mare parte din diversitatea de tipuri de masaj, oferind celor interesati posibilitatea de a alege un masaj VIP, cu doua maseuze etc.

Programari online

Pentru a optimiza modul in care este planificat masajul de acest gen, pentru a fi mai usor oricui isi doreste un astfel de masaj, Artemis pune la dispozitie si posibilitatea de a programa online. Scurteaza din timpul dedicat acestui lucru, cu acces rapid si la galeria cu maseuze.

Preturile aferente fiecaruia tip de masaj sunt expuse online, in cadrul paginii oficiale, masajclub.ro.