StradaIT.ro lanseaza reduceri de pana la 31% de Luna Muncii

Mai este Luna Muncii la StradaIT.ro si pentru ca munca este bratara de aur magazinul online iti aduce oferte demne de luat in seama la zeci de produse: televizoare, tablete, telefoane si laptopuri.



In aceasta luna StradaIT.ro nu sta degeaba si iti aduce echipamente IT si gadgeturi performante la preturi greu de intalnit in alta parte. Pe langa promotiile la tableta Lenovo poti gasi pe site si un LED TV Samsung la doar 1329 de lei sau un televizor 3D Smart, tot de la Samsung, la 1869 de lei pentru a vedea cele mai noi filme la calitatea la care meriti.   



Te-ai saturat de vechiul tau telefon si vrei ceva care sa se miste ca fulgerul, dar care sa fie usor ca un nor? In oferta lunii mai vei gasi telefoane HTC, Lenovo si Samsung care te vor propulsa intr-o noua era a tehnologiei. Lucrezi foarte mult pe calculator? Poate este timpul pentru un nou laptop care sa faca fata cu brio tuturor sarcinilor pe care i le dai in fiecare zi. Pentru ca oameni ai muncii de la orase si sate din toata tara sarbatoresc luna muncii pe Strada IT, poti sa iti iei un laptop nou si performant la un pret foarte bun. Nu uita si de tablete. Nu conteaza daca alegi tableta Samsung Galaxy Tab 4 sau Galaxy Tab S T805, pentru ca vei beneficia de o oferta grozava.



StradaIT se gandeste mereu la nevoile tale. Aici vei gasi mereu super-reduceri, produse de incredere si conditii de achizitionare foarte prietenoase. Poti achita produsele online sau atunci cand le primesti, poti plati in rate si beneficiezi de transport  gratuit. Ai o nelamurire sau nu stii ce produs sa alegi? Echipa StradaIT.ro iti va sari in ajutor si iti va explica lista lunga de specificatii tehnice ale produselor pe care ai pus ochii. Iar daca este ceva ce iti doresti si nu este in oferta StradaIT, spune-le si vor face rost pentru tine.



Pe StradaIT gasesti tot ce iti doresti in materie de tehnologie. La un click distanta ai laptopuri si tablete, telefoane, echipamente foto-video, monitoare si televizoare, calculatoare si servere, videoproiectoare, imprimante, periferice, carduri, GPS-uri si multe altele. Alege cele mai interesante produse ale momentului si profita de reducerile lunii mai.



Powered by SEO monitor