Stoc de produse profesionale pentru manichiura de la Nolia Shop

Orice stilistprotezist de unghii stie ca pentru a realiza o manichiura perfecta are nevoiede produse profesionale, nu doar de tehnica perfect aplicata. Gama completa sivarianta de geluri si lacuri regasita la Nolia Shop este recomandarea celorcare mizeaza pe calitate, produse cu aplicare usoara, cu rezistenta sporita.

Nolia Shop se remarca pe nisa aceasta nu doar prin selectia de produse de provenienta germana, ci si prin faptul ca testeaza mai intai de toate ceea ce pune la dispozitia publicului larg. Calitatile dovedite ale acestor produse vor sustine motivatia de a le achizitiona.

Geluri UV

Devenita un etalon al perfectiunii, manichiura cu gel este populara in zilele noastre, o alegere pentru femeia moderna, activa, care prefera un rezultat de calitate, durabil si intretinere minima. Va obtine acest efect cu manichiura cu gel, in masura in care aceasta va fi realizata cu produsele potrivite.

Nolia Shop pune la dispozitia celor interesati geluri de constructie, geluri color high cover, precum si cele de design. Manichiura mai sofisticata poate implica aplicarea unor geluri speciale, cum este si lacul crack, disponibil si el in aceasta gama, intr-o varietate cromatica sau ojele cu efect cat eye.

Pentru manichiura clasica, ojele semipermanente sunt mai degraba dorite, avand in vedere avantajul ce tine de rezistenta sporita. Acestea vor fi aplicate tinand cont de nevoia de baza si strat de top si au nevoie de polimerizare, ceea ce asigura si rezistenta pe unghie. O varietate de culori, de la cele clasice la cele neon sunt disponibile la Nolia Shop.

Pentru cele care prefera variante mai practice, de truse compacte, kit-urile propuse sunt o alegere excelenta. Acestea au in componenta instrumente necesare mai intai de toate pentru forma unghiilor si pentru o adecvata tehnica aplicata pentru a pregati unghia. Includ de asemenea si geluri, pile si pensule. Kit-uri basic, professional sau starter vor fi alese in functie de priceperea stilistului protezist de unghii.

Comanda online, cu livrare in tara sau in strainatate

Nolia Shop inseamna mai mult decat un furnizor de produse si consumabile pentru manichiuriste. Pentru fiecare produs in parte sunt prezentate detaliile despre utilizarea corecta a acestora, densitate, vascozitate. Comenzile pot implica livrare in strainatate, oriunde in Europa.

Intreaga gama de produse profi si preturile aferente sunt detaliate in cadrul paginii oficiale, noliashop.ro.