Somn odihnitor in lenjeriile de la CONELTEX

 

Toata lumea stie ca pentru a avea parte de un somn calitativ multi factori cheie intra in aceasta discutie. De la calitatea saltelei si a penelor, aerul din camera precum si lenjeria ce invaluie patul, toate sunt esentiale pentru ore bune de odihna. CONELTEX, o firma cu o vasta experienta in domeniul textil, iti invaluie patul dar si pe tine in tesaturi calitative, pentru ca tu sa dormi mai bine ca oricand.

 

Alege lenjeria in functie de preferinte

 

Suntem diferiti din fericire, iar fiecare are tabieturile si nevoile lui specifice. Nu toata lumea suporta sa doarma intr-o lenjerie de matase oricat de fin ar fi materialul la atingere. Majoritatea persoanelor, precum si majoritatea hotelurilor sau locuintelor in regim hotelier, prefera lenjeriile de bumbac. Acest material este unul trainic, usor de curatat si intretinut si are numeroase beneficii asupra calitatii somnului.

 

Pe langa faptul ca este hipoalergenic, potrivit chiar si pentru pielea sensibila a bebelusilor, bumbacul este genul de material care vara-ti invaluie corpul in racoare, iar in sezonul rece iti mentine temperatura corpului optima. CONELTEX dispune de o gama variata de produse, incepand de la lenjerii in culori vibrante si modele ce-ti capteaza atentia, pana la pilote si perne antialergice, cuverturi si chiar si fete de masa si naproane.

 

Materialele folosite sunt de inalte standarde calitative, confectionate din bumbac 100%.  Fie ca preferati textura neteda sau creponata, fiecare lenjerie este unica in felul ei. Lenjeriile de damasc se regasesc in catalogul online al celor de la coneltex.ro, fiind extrem de populare printre alegerile oamenilor. Albul imaculat al lenjeriei ramane totusi o preferinta in randurile romanilor, cat si a hotelurilor, deoarece confera la intrarea in dormitor un aer de prospetime, de bunastare pshica, de curatenie si confort suprem. Albul se potriveste in orice context al design-urilor alese in dormitor, fie el vintage, rustic, clasic sau modern.

 

Indiferent de alegere, o lenjerie de bumbac iti va fi alaturi timp indelungat, pentru nopti odihnitoare si zilele in care vrei sa te relaxezi in prospetime, finete si calitate.

 

Pentru detalii suplimentare in legatura cu comanda ta suna la 0735194314.

 

Program: Luni-Vineri 08:00-16:00

 

office@coneltex.ro