Solutii eficiente pentru birocratie locala – Documenta DMS

In orice companie, documentele dau batai de cap daca nu beneficiaza de o organizare corespunzatoare. InfraSoft propune programul Documenta DMS.

Cu o experienta de aproape 10 ani pe piata din Romania, Infrasoft este o companie care s-a dedicat realizarii de programe software management documente.  Pentru ca majoritatea arhivelor au fost transformate si, cele mai noi, concepute in format electronic, poate deveni dificila controlarea lor, chiar si in acest mediu tehnologic.

Printr-un parteneriat cu Oracle, Infrasoft a gasit o solutie eficienta care sa controleze volumul de documente, prin flexibilitatea programelor, functia de registratura electronica, administrarea utilizatorilor folosind grupuri, arhivare de documente si asa mai departe.

Unul dintre cele mai importante produse Infrasoft este un program de management al documentelor, Documenta DMS. Acesta s-a dovedit in timp un instrument vital pentru companiile care doresc eficienta maxima, fiind un produs software dezvoltat pe baza celor mai performante tehnologii pentru stocarea si procesarea unor cantitati vaste de date si de continut grafic si functional de cea mai inalta calitate.

Documenta DMS este disponibil in varianta clasica, prin licentiere completa, cat si in varianta web-based, ca serviciu ce poate fi platit lunar.

Acest program se preteaza unei game variate de tipuri de activitati, de la servicii de contabilitate si cele de logistica la cele de transport, cele specifice institutiilor publice (primarii, consilii, administratii etc), putand gestiona orice activitate care presupune lucrul cu documente, indiferent de tipul acestoar.

In plus, cu ajutorul functiei OCR, acest program, Documenta DMS, se dovedeste a fi foarte util. Functia numita ajuta la reconstituirea textului de pe documentele scanate. Sistemul expune un sistem OCR la nivel de document, dar si la nivelul zonelor de document, aceasta din urma posibilitate crescand performantele si scazand timpul de prelucrare a documentelor. Textul reconstituit poate fi asociat unei metadate specifice si utilizat apoi pentru indexare si pentru gasirea rapida a documentelor. Mecanismul dezvoltat de Infrasoft permite particularizarea facila in raport cu nevoile specifice ale companiei ce utilizeaza sistemul, acesta putand sa genereze documente PDF, PDF searchable, BMP, JPG si TIFF.

Calitatea serviciilor Infrasoft poate fi verificata si prin portofoliul clientilor companiei, dintre care amintim Autoritatea Nationala a Vamilor, Ministerul Finantelor Publice, Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate, OMV Petrom, Rompetrol si Metrorex.

Despre Infrasoft

 Infrasoft este un brand 100% romanesc, lansat pe piata din Romania in anul 2004 si care se ocupa de realizarea de programe software de business. Inca de la inceput, parteneriatul cu Oracle a asigurat o buna functionare a serviciilor oferite de Infrasoft si a ajutat la dezvoltarea companiei prin realizarea de programe software dezvoltate pe baze de date Oracle.

Powered by SEOmonitor