Snack-ul din carne intra oficial pe piata romaneasca sub brandul Campofrio Active Snack

Cel mai recent studiu realizat in Romania despre obiceiurilede snacking*, arata ca 7 din 10 romani consuma snack-uri zilnic si cumpara, ingeneral, doua produse de acest gen pentru care platesc, in medie, 10 lei.

9 din 10 romani prefera fructele si legumele, iar aproapejumatate dintre cei intervievati consuma ca snack diverse gustari cu carne.Tendinta catre “healthy living” este evidenta: majoritatea romanilor (61%) isidoresc snack-uri din ingrediente naturale si sanatoase, cat mai putinprocesate. 

Decizia de achizitie este luata de 43% dintre ceiintervievati direct la raft. 16% se lasa convinsi de testarile organizate inmagazine, iar 14% de informatiile on-line. (studiu Unlock realizat in 2017 pentru Caroli Foods Romania).

 

Snack-ul din carne intra oficial pe piata romaneasca o datacu noul Campofrio Active Snack, un produs inovator Caroli Foods Group, careraspunde trendului “better-for-you snacks”: snack-uri de calitate superioara,bogate in proteine, care ofera energie de lunga durata.

 

Aceasta categorie de produs castiga tot mai mult teren inanumite tari din vest, devenind gustarea preferata a “millenialilor”, ogeneratie foarte bine informata si din ce in ce mai preocupata de un stil deviata sanatos. Campofrio Active Snack oglindeste aceste preocupari princalitati ce corespund intru totul asteptarilor: este un snack din carne, cumulte proteine, fara coloranti, fara potentiator de aroma, fara gluten, faralactoza si, nu in ultimul rand, cu putine calorii. 

 

Un produs in premiera, ce reprezinta, in acelasi timp, onoua categorie de snacking, Campofrio Active Snack se adreseaza celor ocupati,dinamici, interesati de solutii cat mai eficiente in toate aspectele vietiilor. Pentru toti cei care au nevoie sa-si reincarce bateriile pe parcursulzilei, pentru a duce la bun sfarsit ce si-au propus, noul meat snack vine indoua variante, Campofrio Active Snack madewith Pork Meat si Campofrio Active Snack Made with Turkey Meat, ambele in portii unice, de 25 g, ambalateindividual. Noua experienta de snacking promite sa fie una gustoasa sisatioasa, rapida si smart, perfect potrivita publicului tinta, in orice momental zilei.

 

“Campofrio ActiveSnack a aparut ca raspuns la o nevoie din ce in ce mai pregnanta a romanilor:aceea de a integra in viata lor conceptul de “healthy living”. Astfel, noulmeat snack este solutia potrivita, ce puncteaza puternic atat in privintacalitatilor nutritive ridicate, cat si in privinta gustului. Prin lansareaCampofrio Active Snack ne-am asumat rolul de a construi si comunica aceastacategorie, de a creea o pozitionare potrivita, bazata pe o nevoie curenta si safacem loc pe raftul de snack-uri unui nou tip de produs”, spune OvidiuDusleag, Deputy CEO Corporate Affairs & Investments la Caroli Foods Group.

 

Ambalajul inovator si membrana transparenta necomestibila cepermit pastrarea prospetimii produsului chiar si la temperatura ambientala, facdin acest meat snack o adevarata rezerva portabila de energie, ce poate ficonsumata oricand, oriunde, la birou, in calatorii, in oras, la o intalnire cuprietenii.

 

“Pentru campania decomunicare am ales acea strategie care sa reflecte un stil de viata activ si uncalendar de activitati in care eroii principali sunt consumatorii, cubeneficiile pe care le resimt alegand noul stil de snacking. De aceea,comunicarea brandului s-a realizat, in perioada de prelansare, in cadrul unor evenimenteculturale si competitii sportive: amintim aici festivalul Untold, TitansTriathlon si TriChallenge Mamaia.

 

Prezent deja inhipermarketurile Cora, Auchan si locatii selectionate Carrefour, Kaufland siRompetrol, Campofrio Active Snack premiaza energia consumatorilor incepand cudata de 17 noiembrie, prin lansarea unei ample promotii in-store. Platformacampaniei este website-ul www.activesnack.ro, iar premiile saptamanale oferitecumparatorilor sustin stilul lor de viata activ. ”, spune Nadia Mitrica,Innovation & New Projects Manager la Caroli Foods Group.

 

 

 

 

 

 

Campofrio Active Snack proteine din carne