Smart Efficient solutia ERP avansata de la EXE Software disponibil acum si prin inchiriere

EXE Software vine in ajutorul companiilor care resimt necesitatea implementarii unui sistem ERP avansat, pentru o mult mai buna gestiune a costurilor de productie si o eficientizara a activitatilor interne, dar care, in acelasi timp, doresc sa isi conserve resursele financiare considerand ca nu este un moment potrivit pentru realizarea unui astfel de efort investitional.   

Pe langa modalitatea clasica de achizitionare de licente, EXE Software ofera acum posibilitatea de inchiriere a Smart Efficient. Este necesara numai achitarea unei taxe de implementare a sistemului si ulterior numai a unei taxei lunare de inchiriere.

Smart Efficient este un sistem modern, usor de folosit si complet integrat, care raspunde la cerinte specifice si reprezinta elementele care pot face diferenta intre o companie si competitorii sai.

Smart Efficient este o solutie software de tip ERP care integreaza toate departamentele companiei, asigura un control eficace al resurselor, al termenelor de executie si al veniturilor si cheltuielilor fiecarui proiect. Smart Efficient optimizeaza fluxurile informationale si ofera un acces securizat la sistemul centralizat de management al documentelor. 

“Traversam o perioada cu multe incertitudini in ceea ce priveste evolutia economiei in urmatorii ani. Managerii sunt obligati sa gestionioneze cu mult mai multa atentie cheltuielile in companiile pe care le conduc, “prudenta” fiind in acest moment cuvantul de ordine. Noi venim in sprijinul acestor manageri, propunandu-le “Smart Efficient” drept solutia cea mai potrivita pentru un control total al costurilor interne si o eficientizare a comunicarii intre departamentele din companie. Pe langa beneficiile aduse de Smart Efficient, venim si cu oportunitatea de inchiriere a sistemului, astfel mangerii pot investi in propria afacere fara a le fi  afectat echilibrul financiar.

Noi incercam sa le aratam ca exista si solutii de eficientizare a afacerii mai putin drastice. Prin inchirierea solutiei Smart Efficient, managerii au o multime de avantaje: pot utiliza lichiditatile pentru alte proiecte programate; nefiind o achizitie cu mijloace fixe, plata chiriei va fi deductibila; sistemul este actualizat gratuit la fiecare versiune aparuta; cheltuielile de inchiriere sunt ajustate la fiecare 6 luni in functie de numarul de utilizatori etc.”  Gabriel Cosmescu, Manager Implementare si Suport Tehnic EXE Software

Despre Smart Efficient 

Smart Efficient asigura optimizarea activitatilor interne, reducerea  costurilor de productie, cresterea calitatii produselor si serviciilor, imbunatatirea comunicarii in interiorul si exteriorul companiei, imbunatatirea relatiei cu clientii si fidelizarea acestora, reactii rapide la evolutiiile din piata.

Prin implementarea Smart Efficient companiile vor utiliza mult mai eficient resursele interne, vor avea un control total asupra costurilor si asupra activitatilor desfasurate, vor fi reduse sau eliminate operaþiile de rutina,  fluxurile de lucru si de aprobare vor fi automatizate iar comunicariea dintre departamente va fi evicientizata.

Prin utilizarea Smart Efficient, companiile vor beneficia si de Know How-ul incorporat prin procedurile de lucru implementate.

Smart Efficient este un sistem flexibil care poate fi personalizat strict pentru nevoile fiecarei companii. Sistemul integreaza MS Office ceea ce permite adaptarea rapida a utilizatorului la noul stil de lucru, fara o perioada de instruire indelungata. Utilizatorii vor folosi acelasi tip de documente ca inainte, cu o diferenta:  Smart Efficient va prelua si gestiona automat aceste documente. Sistemul preia informatiile utile din aceste documente si le foloseste ulterior in statistici, rapoarte sau module ale sistemului.

Pentru mai multe detalii, accesati www.exesoftware.ro .

 

Despre EXE Software

Cu o experienta de peste 10 ani in dezvoltarea si implementarea de aplicatii informatice si cu peste 100 de proiecte realizate la cele mai inalte standarde de calitate, EXE Software se mentine in top oferind servicii si produse special create pentru nevoile specifice ale fiecarui client.

Ne place sa credem ca succesul companiei noastre depinde de succesul partenerilor nostrii, de aceea obiectivul nostru principal este sa adaugam valoare si recunoastere afacerii clientilor nostrii, sa maximizam beneficiile obtinute in urma externalizarii serviciilor software si sa contribuim la obtinerea rezultatelor dorite de catre clienti.

Compania noastra este formata dintr-o echipa cu peste 40 de profesionisti cu experienta si cu certificari recunoscute in domeniu, care se asigura in permanenta ca nevoile clientului sunt pe deplin satisfacute. 

EXE Software detine certificare ISO 9001, datorita implementarii si utilizarii unor standarde de calitate inalte in procesele sale interne de lucru si ofera servicii in analiza de business, business inteligence, dezvoltare de aplicatii, reproiectare de aplicatii, mententanta si suportul aplicatiilor, testare software sau managementul bazei de date.  De asemenea, pune la dispozitie produse special dezvoltate pentru eficientizarea activitatilor companiilor si optimizarea rezultatelor lor, precum Smart Efficient, Sales Management System, esBI sau My Expert.

Printre clientii EXE Software se numara: JTI, Leo Burrnet, Delta Design, L’Oreal, Creditreform, Graffiti BBDO, Celmar, LOWE & Partners, Gaz Sud, GDR, Congaz, Corina Gealan.

 

Contact EXE Software : 

Bd. Iuliu Maniu nr.7, corp A, et. 3, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3117581
Fax: +4021 3117582
Email: office@exesoftware.ro 

 

 

 

 

 

solutie ERP program facturi contabilitate calcul salarii