Smart Bill Online, programul de facturare online simplu, rapid si complet

Facutironline.ro este site-ul ce opereaza unul dintre cele mai eficiente soft-uri de facturare din acest moment, si anume Smart Bill Online, care este varianta online a celui mai popular program de facturare din Romania, Smart Bill, care la randul sau se bucura pana in prezent de peste 19.000 de clienti persoane juridice si pfa-uri, care l-au ales pentru a-si rezolva toate nevoile legate de facturare.


Smart Bill Online promite o experienta a facturarii extrem de simpla, practica si automatizata, (ex: datele clinetilor sunt preluate de pe Internet si memorate si ulterior autocompletate) la indemana, prin documente cu design profesionist (facturi, chiante, avize, proforme) si cu acces de pe orice dispozitiv conectat la Internet. In plus, calculele ti se proceseaza automat, iar datele sunt in mai mare siguranta decat pe propriul computer. Acestea sunt doar cateva din multele beneficii oferite de noul Smart Bill.


Smart Bill Online ( facturionline.ro) urmareste sa ofere utilizatorilor Smart Bill si IMM-urilor din Romania, in general, un plus de valoare punandu-le la dispozitie toate avantajele unui soft de facturare online: accesibilitate totala ( in orice moment, din orice locatie, de pe orice dispozitiv conectat la Internet), siguranta maxima precum si  costuri foarte scazute.


La cererea clientilor, in anul 2010 Smart Bill lanseaza si versiunea de gestiune a stocurilor a Smart Bill, denumita Smart Bill Gestiune,  care desi intra pe o piata matura si aglomerata reuseste sa castige teren si sa se impuna,  devenind unul dintre softurile cautate din aceasta piata de solutii de facturare si gestiune.
In anul 2013, sesizand din nou trendurile din piata, compania a lansat Smart Bill Online, care vine in completarea celorlalte solutii Smart Bill si care urmareste sa revolutioneze modul in care se factureaza in Romania aducand cateva ingrediente cheie pe care cei de la Smart Bill le considera de mare importanta pentru afacerile mici si mijlocii, dar upe care a refuzat insa sa le dezvaluie la acest moment.


Pentru mai multe detalii, accesati site-ul: www.facturionline.ro

 

Powered by SEO monitor