Shop Einstal - solutii complete, aparatura si echipamente pentru buna functionare a locuintei

 

Daca esti genul de persoana care chiar le are cu mesteritul prin casa, atunci nu-ti trebuie ajutor specializat chiar la orice. De exemplu, daca planuiai sa iti instalezi incalzire in pardoseala in detrimentul caloriferelor deloc estetice, atunci Shop Einstal are tot ce iti trebuie pentru construirea unui astfel de sistem. Iar pe langa aspect, incalzirea in pardoseala are mai multe beneficii, deci daca erai indecis intre cele doua, acesta e semnul tau sa uiti de calorifere.

 

De ce sa alegi acest sistem

 

Desi este o investitie initiala mai mare fata de calorifere, cu timpul economiile financiare sunt majore la finalul fiecarei luni, depinzand si de agentul termic folosit, apa sau electricitate. Incalzirea prin pardoseala este mai eficienta cu aproximativ 30%, caldura distribuindu-se uniform si eficient de jos in sus, fata de caldura de la calorifere. Astfel si nivelul de confort va fi sporit, in special fiindca poti regla temperatura ce o resimti la picioare. Caldura se si pastreaza mai bine in locuinta, deci utilizarea incalzirii va fi mai scazuta. In plus, economisesti spatiu, iar acolo unde trebuiau sa fie calorifere poti pune altceva. De asemenea, ia-ti adio de la praf ars, acarieni, fungi si mucegaiuri. Praful nu mai are unde sa se acumuleze, iar nivelul de umiditate va fi optim.

 

Vei gasi la Shop Einstal tot ce este necesar pentru un sistem de incalzire DIY. Vei gasi tevi si fitinguri daca ai incalzire prin apa, placa cu nuturi ce ajuta la o instalare mai rapida a lor, sistem de distributie pentru cate circuite ai nevoie, centre de comanda si alte accesorii. Gasesti tot aici tevi de pex de diferite diametre si grosimi, rezistente la temperaturi ridicate si foarte flexibile. Centrul de comanda permite conectarea la mai multe termostate din locuinta, iar tu poti seta temperatura dorita in fiecare incapere.

 

Daca iti doresti sa faci economie financiara pe viitor si sa pastrezi si designul locuintei cat mai frumos, atunci incalzirea in pardoseala este varianta ideala. Poti comanda tot ce ai nevoie de la Shop Einstal, iar daca ai nelamuriri ii poti contacta pentru consultanta, pentru a face alegerile ideale pentru locuinta ta.

 

Contact:

 

0766261389

0766261392

0786124777

 

office@einstal.ro