Serviciile de calitate ale salonului de infrumusetare incep cu produsele de calitate de la iGlow.ro

Antreprenorii ce s-au aventurat in deschiderea unui salon stiu ca satisfacerea clientelei incepe de la cele mai mici detalii, pana la produsele si aparatura folosite si evident, profesionalismul staff-ului.

Este destul de dificil sa cauti tot ce ai nevoie pentru personalul tau, consumabile si aparate, in magazine separate. De aceea, antreprenorii prefera sa aiba un furnizor unde le regasesc pe toate, in special daca le pot comanda online si sa vina intr-un timp scurt direct la usa salonului. Fiindca timpul inseamna bani, este crucial sa puteti dispune de un loc de unde puteti comanda toate cele necesare, iar iglow.ro poate deveni partenerul vostru de incredere, de drum lung, pentru o afacere ce atinge succesul.

Ce puteti regasi la iglow.ro

Aici se pot gasi produse si alte consumabile pentru salon pentru diferite nise ale lumii beauty. Saloane de cosmetica, de coafura, de manichiura/pedichiura, de make-up, de masaj sau epilare profesionala, toate acestea pot apela cu incredere la serviciile celor de la iGlow.

In catalogul online clientii pot regasi si anumite tipuri de mobilier pentru salon, precum unitatile de spalare pentru coafor, scaune sau paturi de masaj si pentru cosmetica. Aici clientii gasesc unele dintre cele mai cunoscute branduri ale nisei beauty, printre care se afla si aparatura de la BabyLiss. Fiind de o calitate superioara, rezistente si durabile, aparatele BabyLiss sunt ideale pentru startul afacerii voastre, fiind si usor de folosit de catre personal.

La iGlow se regasesc chiar si echipamente de protectie si de unica folosinta, ce sunt indispensabile pentru mentinerea unui nivel optim de igiena in incinta. Acum se regasesc chiar si promotii la unele dintre produse, ceea ce este ideal daca tocmai va pregatiti sa deschideti salonul.

Detaliile conteaza atunci cand clientii va trec pragul salonului, ei fiind atenti nu numai la tehnica de lucru a stilistilor, ci si la obiectele din incapere, design-ul salonului, nivelul curateniei si multe altele ce pot face diferenta intre un client castigat si unul pierdut. IGlow.ro poate fi aliatul vostru oferindu-va calitate, promptitudine si servicii la standarde inalte.

Contact:

0765440337

0748338273

iglow.ro