Servicii juridice de calitate regasiti la Cabinet Lichidator

 

 

Atunci cand sunteti in cautare de servicii juridice, de calitate, Cabinet Lichidator este un raspuns potrivit. Serviciile juridice sunt completate si de consultanta, astfel incat clientii sa inteleaga etapele ce vor urma si sa isi atinga obiectele propuse in business.

Lichidari societati comerciale, lichidari asociatii si fundatii

Dupa cum reiese si din cadrul paginii oficiale Cabinet Lichidator gama de servicii este una vasta. Printre altele, aici veti gasi sprijin total pentru lichidari de societati, asociatii sau fundatii. Pentru fiecare in parte procedurile se schimba, insa cand aveti de partea voastra un specialist, un practician in insolventa, lucrurile decurg asa cum trebuie.

Procedurile de lichidare nu este lipsita de birocratie. Totusi acum vorbim de o procedura ceva mai simplificata ca in alti ani. Depinde si de modalitatea prin care se incheie activitatea unei firme, daca este vorba despre proces de lichidare voluntara sau impusa, de forma societatii, daca vorbim despre cele cu raspundere limitata, cu asociat unic sau nu. Nu in cele din urma, conteaza si motivele pentru care s-a ajung la aceasta decizie de inchidere.

Inchiderea unei firme trebuie sa urmeze anumiti pasi, fara de care un antreprenor nu se poate dezice de riscuri. Spre exemplu poate primi amenzi si va avea inscrisuri in cazierul fiscal daca nu isi indeplineste toate actiunile de inchidere a unei societati.

De ce sa apelati la o firma specializata in domeniu

Pentru a incheia legal, eficient ar fi de preferat sa apelati la o firma specializata in domeniu. Cabinet Lichidator prin reprezentant Mihaela Monea, pune la dispozitia publicului interesat o gama variata de servicii juridice, printre care tot ce tine de lichidari si licitatii, reorganizari si fuziuni sau dizolvari.

Pentru a beneficia de aceste servicii trebuie sa luati contact cu firma in cauza si sa va prezentati cazul. Practicianul in insolventa se va ocupa integral de acte si de toti pasii ce se impun conform legii, va va ghida spre a incheia toate etapele procedurilor. Ofertele de pret sunt personalizate, adaptate in functie de situatia fiecarei firme.

Descoperiti mai multe din pagina oficiala, respectiv cabinetlichidator.ro.

Contact:

+4 0770 417 373

office@cabinetlichidator.ro