Servicii juridice complete regasim la Cabinet Lichidator

 

Pentru toti cei care au nevoie de servicii juridice pentru firma, Cabinet Lichidator, reprezentat de Mihaela Monea, pune la dispozitie o vasta gama. Vorbim despre administrator judiciar, despre expertize si evaluari de patrimoniu sau despre fuziuni, dizolvari de firme.

Solutii pentru insolventa firmelor

Cabinet Lichidator vine cu solutii juridice in sensul in care aplica legea in vigoare sau va ajuta sa descoperiti si alte variante, in beneficiul firmei si al celor implicati. Insolventa spre exemplu este una din acele situatii in care plata datoriilor nu mai este posibila. Usor de confundat cu falimentul, legea falimentului vine cu implicatii diverse. Veti avea nevoie de reorganizare judiciara, ca o incercare de redresare.

Insolventa poate fi si prevenita. Debitorul poate cere mandat ad-hoc, ceea ce presupune o intelegere cu ai sai creditori. O astfel de procedura o puteti realiza fiind sfatuiti si ghidati de Cabinet Lichidator.

O alta varianta aici ar putea fi concordatul preventiv. In acest sens va exista un contract semnat intre partile implicate, prin care debitorul isi asuma redresarea societatii, pentru a acoperi creantele creditorilor. Despre conditiile necesare pentru a putea opta pentru aceasta abordare, despre beneficii si cum este mai avantajos de procedat aflati de la practicianul in insolventa, Mihaela Monea.

Alte servicii conexe

Cabinet Lichidator isi propune sa fie sursa complexa de solutii juridice pentru firme, indiferent ca vorbim despre cele mici sau mijlocii, de lichidari sau de redresari. In cadrul paginii oficiale cabinetlichidator.ro descoperiti tot portofoliul de solutii, despre licitatii si ce presupune administratorul judiciar, despre fuziuni si divizari.

Colaborea cu acest cabinet va insemna o serie de avantaje, intrucat castigati de partea voastra un practician in insolventa cu ani de experienta in spate. Legea in vigoare, cu modificarile sale ulterioare, este aplicata intocmai. Este benefic de a sti exact ce urmeaza sa se intample si cum va avantajeaza orice pas pe care il veti face cu privire la situatia firmei.

Castigati un aliat al firmei si aplicati solutia juridica potrivita! Cabinet Lichidator preia si cazuri dificile, complexe, colaborarile putand fi de termen mediu sau lung. Detalii in cadrul paginii oficiale. 

Contact:

+4 0770 417 373

office@cabinetlichidator.ro