Servicii de curatenie complete

P { margin-bottom: 0.08in; }

S.C. Prodrupo Consulting S.R.L activeaza pe piata serviciilor de curatenie din 2009, fiind prima firma de curatenie  care ofera o gama variata de servicii de profil, integrand toate activitatile conexe si oferind solutii complete de calitate. Pe langa serviciile de curatenie standard – home & office – Go-Clean ofera si abonamente personalizate, pachete variate pentru Detailing Auto, curatare pardoseli, covoare, scari rulante sau vitrine.

Anul 2012 a fost anul investitiilor, realizate cu preponderenta intr-un segment specializat, cel al detailingului auto. In Septembrie 2012 Go-Clean a deschis un punct de lucru situat in Splaiul Unirii 311, specializat pe segmentul auto, crescand astfel numarul de clienti pentru acest segment cu 25% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

De asemenea, tot in acest an, Go-Clean a achizitionat echipamente profesionale pentru curatarea scarilor rulante, intrand astfel, din luna martie a anului 2013 si pe acest segment de nisa.

Comezile pentru curatenia de iarna sunt si ele cu 15 % mai ridicate decat anul trecut, datorita recomandarilor venite de la client. Abonamentele includ minimum o curatenine de intretinere saptamanala si o curatenie generala la 2 luni.

Go-clean.ro este partenerul ideal cand vine vorba de curatenia de dupa petreceri, curatenia generala sau curatenia care se efectueaza dupa renovari de interioare. De asemenea Go-clean.ro efectueaza si servicii de curatat tapiterie auto.

Cifra de afaceri globala, pe toate serviciile este impartita aproximativ in mod egal: 45% este reprezentata de veniturile obtinute in urma contractelor cu persoane juridice, iar 55% fiind venituri de la persoane fizice, cu preponderenta pentru segmentul de detailing auto.

 

Powered by SEO Monitor