Service Auto Multimarca in Pipera, Voluntari

Pentru locuitorii din zona Voluntari, Pipera, Baneasa, Sector 1 a fost deschis un nou service auto V&V Auto Moto Group ce ofera servicii de reparatie de calitate la un pret corect si cel mai important, garantia faptului ca lucrarea le va fi efectuata conform standardelor producatorului si cu reusita 100% din prima incercare, fara a mai pune clientii pe drumuri si fara a le cauza suparari.
Specialistii de la service auto V&V Auto Moto Group va explica in randurile de mai jos de ce este recomandat ca autoturismul dvs sa fie inspectat periodic si sa fie intretinut corespunzator, evitand situatiile neplacute in care ramaneti cu masina in drum sau nu mai porneste.
Revizia auto anuala efectuata la timp
Revizia auto anuala formata din ulei si filtre reprezinta unul dintre cele mai importante operatiuni de intretinere pe care posesorii de autoturisme trebuie sa le efectueze. In ciudata faptului ca toata lumea ii zice revizie anuala, aceasta este obligatorie sa se efectueze ori de cate s-a atins minimul de kilometri, de regula la 10.000 de km sau mai devreme. Tot acum se efectueaza o verificare de rutina asupra elementelor masinii, a directiei si a sistemelor de franare pentru a pregati posesorul de autoturism de cele mai neplacute surprize care de multe ori apar pe neasteptate, daca nu sunt detectate si prevenite la timp.
Verificarea sistemelor de siguranta de franare si directie
Sistemele de siguranta ale masinilor sunt cele mai importante in ceea ce priveste soferul dar si siguranta celorlalti participanti la trafic, astfel ca franele si sistemul de directie trebuie verificate periodic si reparate ori de cate ori este necesar.
Un sistem de franare cu defectiuni nu va functiona corespunzator si prin urmare va fi extrem de periculos pentru toata lumea. De exemplu, atunci cand autoturismul nu poate frana la timp, exista posibilitatea sa apara coliziuni cu alte autoturisme aflate in trafic sau chiar cu pietoni, cu urmari grave, accidente si daune nedorite. Totodata, in conditii nefavorabile de vreme rea, ploaie, zapada sau gheata, autoturismul cu defectiuni la sistemul de franare are tendinta sa alunece si sa iasa din drum, de a derapa si a pierde controlul volanului, ducand in final la pierderea directiei de mers.
Verificare franelor pe stand este obligatorie din cand in cand, mai ales cand sunt schimbate elementele cum ar fi placutele si discurile de frana, pentru asigurarea faptului ca nu vor fi probleme in viitor.
Electrica Auto
Electrica Auto reprezinta unul dintre cele mai complicate sisteme din componenta unei masini, care sunt destul de dificil de reparat dar mai ales de pus diagnosticul corect, insa nu si pentru noi. Electricienii de la V&V Auto Moto Group folosesc programe specializate in reparatii electrica auto si au o vasta experienta astfel incat clientul nostru sa plece intotdeauna multumit de la noi, cu problema rezolvata din prima, fara reveniri si fara dezamagiri.
Verificarea sistemului de confort AC/Clima
Service Auto din Pipera, Voluntari va ofera cele mai bune servicii de mecanica si electrica auto si nu numai, avand posibilitatea la noi sa efectuati intretinerea sistemului AC prin incarcare freon auto si ulei compresor cu freon si ulei original. De asemenea putem verifica eventualele scurgeri de freon si asigura reparatia instalatiei de AC astfel incat sa treceti cu bine peste zilele calduroase de vara.
Verificare si reglare lumini
Totdata va asteptam la noi in service auto Pipera pentru a verifica si regla luminile de drum si pentru reparatii la sistemul electric, unul dintre cele mai complicate sisteme, pe care nu toata lumea le repara. Cu siguranta v-ati lovit de astfel de probleme, in care mergeati de la un atelier auto la altul si nimeni nu gasea rezolvarea. Atelierul nostru detine documentatia necesara efectuarii unor astfel de lucrari de reparatie extrem de dificila, pe baza documentatiei producatorului fiecarui autoturism.
Geometrie roti computerizata
Geometria rotilor sau Unghiul de fuga in termeni populari reprezinta un aspect important care are efecte asupra rularii corecte a autoturismului, a consumului si a modului in care se uzeaza anvelopele sau sistemul de directie. O geometrie incorecta a rotilor va determina probleme serioase ce pot aparea in cateva sute de kilometri, astfel ca recomandam efectuarea acestei operatiuni o data pe an sau ori de cate ori este schimbat un element din sistemul de directie al autoturismului. 
Dispunem de aparatura specializata pentru a efectua lucrarea denumita geometrie roti auto sau unghi de fuga iar atunci cand este cazul vom indica componentele ce trebuie inlocuite astfel incat geometria sa poata fi efectuata cu succes.
Reparatii motoare auto
Foarte multe ateliere se lauda ca reconditioneaza motoare auto insa la putin scurt dupa ce le-au reparat apar probleme din cauza faptului ca nu sunt schimbate corect componentele defecte sau cele care ar trebui schimbate in mod obligatoriu cand este desfacut un motor. De asemenea, conteaza foarte mult mecanicul care efectueaza aceasta lucrare, experienta in acest domeniu cat si calitatea pieselor auto folosite, fapt pentru care la noi in service garantam reusita 100% in ceea ce priveste reparatia motoarelor auto de orice tip, conditia fiind sa schimbam tot ceea ce indica mecanicul auto specializat in astfel de operatii.
Sediul nostru cat si atelierul se afla in zona Pipera din Voluntari, in apropiere de gradina zoologica Baneasa si de aeroportul Baneasa, mai exact pe strada Drumul Potcoavei nr.43.
Date de contact
Adresa service
Strada Drumul Potcoavei 43, Voluntari, cod postal 077190
Google Maps & Business
Telefon
031 425 7749
0770 386 067
0770 388 210
E-mail
office@servicepipera.ro
Program service
Luni-Vineri 09:00 - 18:00
Sambata 09:00 - 14:00
Duminica - Inchis

service auto mecanica auto electrica auto service pipera service auto voluntari