Seo monitor si BlogAwards organizeaza Blog Friday 2013, campanie cu premii totale de peste 15000 de

In luna octombrie si noiembrie Seo monitor, agentia anului 2012 in e-commerce, si BlogAwards organizeaza campania Blog Friday 2013 adresata tuturor bloggerilor care au cel putin 100 de articole indexate si al caror blog are autoritatea domeniului (Domain Authority Moz) de minim 20(in cazul blogurilor pe domeniu propriu) sau o autoritate a paginii de start de minim 20 (in cazul blogurilor pe subdomenii WordPress.com, Blogspot.com, etc). Premiile pentru aceasta campanie au o valoare totala de peste 15000 de lei si vor fi acordate atat pe campanii individuale cat si pentru a rasplati creativitatea participantilor.

Inscrierea bloggerilor participanti se realizeaza intre 11 octombrie si 28 octombrie, iar printre conditiile de participare se numara postarea banner-ului campaniei, un numar minim de articole indexate si autoritate in domeniu. Pentru inscriere, fiecare blogger trebuie sa aiba cont pe blogawards.ro, iar validarea blogurilor participante se face pe data de 28 octombrie.

Campania in sine se desfasoara intre 28 octombrie si 29 noiembrie, iar fiecare participant este invitat sa scrie mai multe articole pe diferite teme legate de ofertele de Black Friday 2013 lansate de sponsorii campaniei, putand fi oricat de creativi doresc. Fiecare blogger poate participa la seria de campanii individuale cu unul sau mai multe bloguri.

Dat fiind numarul mare de premii alocate, fiecare blogger are sanse reale de a fi declarat castigator. Fiecare articol inscris trebuie sa fie promovat de minim 10 ori pe retelele sociale, insa calitatea articolelor va conta cel mai mult in faza de premiere. Jurizarea campaniilor se realizeaza de fiecare sponsor in parte, iar primele 3 locuri pe pe fiecare campanie vor primi vouchere cu valori intre 100 si 700 de lei sau contravaloarea lor in bani. Cei mai creativi bloggeri vor primi premii in bani in valoare totala de 500 Euro.

Gala de decernare a premiilor va avea loc in saptamana 8-14 decembrie, iar bloggerii inca se mai pot inscrie la campanie pe site-ul BlogAwards . Cativa din sponsorii campaniei sunt TinarR, Covera, LaptopGarage, Miniprix, Glittio sau Bestkids, iar lista completa a sponsorilor va fi anuntata in curand.

Campania Blog Awards 2013 este organizata de Seo monitor ca suport pentru ofertele Black Friday 2013 lansate de clientii si partenerii sai.

Powered by SEO monitor