SEM Days 2013: singura conferință de SEO și PPC dedicată managerilor

București, 30 mai 2013. SEM Days, cel mai amplu eveniment de nișă, va avea loc anul acesta pe 18-19 septembrie, în București. La această a doua ediție se vor aborda teme de actualitate din lumea marketingului pe motoarele de căutare, susținute de lideri locali și internaționali, și vor fi prezenți aproximativ 300 de participanți: antreprenori în online, marketing manageri, social media și online manageri, C-level managers.


”După succesul înregistrat anul trecut, ne dorim ca SEM Days 2013 să aducă și mai mult know-how și valoare industriei de SEO, PPC și Social Search. De aceea, am co-optat în proiect echipa SEO monitor – partenerul nostru și un lider pe piața de profil. Împreună ne propunem să aducem speakeri de renume internațional, cu subiecte de interes pentru managerii și business ownerii care vor să crească succesul afacerii lor în online”, a declarat Dorin Boerescu, CEO 2Parale, fondatorul și co-organizatorul SEM Days.

 
Evenimentul se va desfășura pe două zile: 18 și 19 septembrie. Participanții vor avea parte astfel de o zi de conferință și o zi în care pot participa activ la workshop-uri susținute de experți în domeniul SEM. ”Peste 90% dintre români caută pe Google informații despre produse și servicii, înainte să cumpere. De aceea, SEM este un domeniu care ia atât de repede amploare. Afacerile cu prezență online sunt, practic, dependente de creșterea vizibilității pe acest motor de căutare. Pentru ei, SEM Days este o oportunitate să întâlnească specialiști, să găsească idei creative de promovare, soluții concrete și să se pregătească pentru viitor”, a declarat Cosmin Negrescu, CEO SEO monitor, co-organizator SEM Days.


În prima zi, cea dedicată keynote-urilor & panelurilor, participanții se pot familiariza cu marketingul pe motoarele de căutare: cum pot genera mai multe vânzări în online pentru afacerea lor, ce pot face în cazul în care au fost penalizați de Google, cum își pot proteja brandul în mediul online etc. În cea de-a doua zi a conferinței, participanții vor asista la workshop-uri cu demonstrații live, studii de caz, idei creative și alte metode pentru consolidarea prezenței online. Agenda completă va fi disponibilă pe www.semdays.ro începând cu luna iunie.

Din iunie, biletele la eveniment vor fi disponibile pe www.semdays.ro. Până atunci, cei care se înscriu online pe www.semdays.ro, pe lista de așteptare, beneficiază de un voucher de discount în valoare de 20% din prețul integral al biletului.





Despre SEM Days

SEM Days este singurul eveniment de SEO și PPC dedicat antreprenorilor în online, marketing managerilor, social media și online managerilor, C-level managers.

La ediția precedentă au fost invitați speakeri precum: Phillip Nottingham (Distilled), Paul Rouke (PRWD), Gary R. Beal (VanguardSEO), Mike Litson (Blueclaw Media), Ralph Tegtmeier (aka  Fantomaster) si Julia Lukyanova (aka IrishWonder), plus alți specialiști locali.
Website: www.semdays.ro




Despre organizatori
 
2Parale este prima și cea mai mare rețea de afiliere din România și Bulgaria, activă în prezent și pe piețele din Serbia, Irak și Cipru.   Face parte din Leo Burnett Group și este singura rețea de marketing afiliat membră a IAB Romania.
Portofoliul 2Parale include peste 270 de campanii și 22.000 de afiliați, care au livrat mai bine de 72  de milioane de click-uri și au generat advertiserilor vânzări de peste 52 de milioane de lei (fără TVA).

SEO monitor este lider de piață pe segmentul soluțiilor de promovare pe motoarele de căutare (n.b. SEO; Search Engine Optimization), fapt demonstrat și de premiul acordat anul trecut de GpeC: Agenția anului în ecommerce. Anul acesta compania lansează pe piața internațională un serviciu revoluționar de monitorizare a impactului motoarelor de căutare asupra afacerilor: SEO monitor App.

Din portofoliul SEO monitor:  F64.ro, Elefant.ro, TinaR.ro, Elvila.ro, BestJobs.ro, MiniPrix.ro, Noriel.ro, Provident.ro, Perfect-Tour.ro, Edenia

Website-ul aplicație SEO monitor App
Website-ul agenție SEO monitor