Secundar.ro masoara originalitatea in secunde

Ceasurile de mana reprezinta si in ziua de azi o modalitate ideala de a detine controlul asupra timpului. Fie ca sunt percepute ca mecanisme care indica ora exacta, sau ca accesorii care se afla in deplina complementaritate cu o anumita tinuta vestimentara sau atitudine, ceasurile pot functiona ca o oglinda mecanizata a proprietarului lor. De aceea, Secundar.ro ofera clientilor sai posibilitatea de a-si cauta produsul ideal pe un magazin online ce garanteaza originalitatea accesoriilor si calitatea acestora, precum si varietatea de marci si modele, care face posibila deplina satisfactie a potentialului client.



Pentru cei care vor sa isi rezerve cateva minute din timpul lor cautarii unui produs adecvat gusturilor si personalitatii lor, Secundar.ro este spatiul virtual in care pot fi comandate ceasuri de mana, barbatesti si de dama, la preturi accesibile, care pornesc de la 35 de lei si ajung, in cazul ceasurilor de lux, si la 7000 de lei. Ceasurilor le este garantata originalitatea unor producatori precum Breil, Casio, Fossil, Orient, Q&Q, Police, Detomaso si numeroase alte branduri de renume mondial. Secundar.ro isi propune un stoc de minim 4000 de modele de ceasuri originale, care sa apartina brand-urilor enumerate, precum si expansiunea bazei de date cu noi marci de ceasuri, pentru a le oferi clientilor sai posibilitatea achizitionarii unui produs, indiferent de numele producatorului sau.



In afara ceasurilor barbatesti si a unei game extinse de ceasuri de dama, Secundar.ro ofera si accesorii care definesc look-ul unei persoane, pentru care imaginea sa este vitala. Printre aceste produse se numara bijuterii de argint cu Swarovski® Elements, ochelari de soare, parfumuri, butoni si brichete, tuutor acestora fiindu-le garantata, la randul lor, originalitatea marcii. Impreuna cu ceasurile de mana, aceste produse se afla intr-un stoc de aproape 10 000 de unitati, si o gama de peste 30-40 de mii de produse in general.



Interfata site-ului propune o navigare usoara si o filtrare inteligenta a ceasurilor de mana, bazata pe pret, producatori, culoare, material si dimensiune a bratarii si carcasei, afisaj, stil, proveninenta si tip de mecansim. Produsele sunt originale 100 %, noi, sigilate, cu o garantie care variaza in functie de produs, de la 3 la 24 de luni. Livrarea se face prin curierat rapid oriunde in tara, iar la comenzi de peste 300 de lei, ea devine gratuita. Oferta celor de la Secundar.ro se extinde si dincolo de cea de produse, intrucat la numerele de telefon afisate pe site, raspunde o echipa de profesionisti, care poate oferi asistenta si informare pentru orice nelamurire a clientului.



Secundar.Ro apartine societatii SC. Isin Shop S.R.L si doreste sa devina unul dintre principalii furnizori pe piata online a unei game diversificata de produse: ceasuri, parfumuri, cosmetice, bijuterii. Respectand legislatia in vigoare, toate produsele comercializate de site-ul Secundar.ro sunt noi, originale, contin toate elementele producatorului (cutie, manual, instructiuni, garantie, factura fiscala) si provin numai de la producatori sau distribuitori autorizati. Livrarea se realizeaza prin curierat rapid sau prin Posta Romana, in toata tara. 



 



Powered by SEO monitor