Scoala de soferi Brasov - InstructorulTau

Cu o experienta de peste 20 ani,  Scoala de soferi Brasov - InstructorulTau pregateste peste 3500 de cursanti pentru a obtine permisulauto la orice categorie: A, B, C, E si D.  La Scoala de soferi Brasov - InstructorulTau, cursantii beneficiaza de o instruire  practica plina de profesionalism, conformlegislatiei rutiere in vigoare.

Categoria B

Categoria B

Cu o experienta de peste 20 ani, Scoala de soferi Brasov - InstructorulTau din Brasov, pregateste peste 10000 de cursanti pentru a obtine permisulauto la orice categorie: A, B, C, E si D.

La Scoala de soferi Brasov - InstructorulTau, cursantii beneficiaza de o instruire  practica plina de profesionalism, conformlegislatiei rutiere in vigoare.

Parcul auto- moto pe care Scoala de soferi Brasov - InstructorulTau il pune la dispozitie cursantilor este superior fata de media scolilor de soferi din Brasov,  dovedind,  inca odata profesionalismul serviciilor oferite.

La categoria A, se poate face practica pe motocicleta Honda Hornet 600 cm3; la categoria A2 aveti la dispozitie motocicleta Honda CB 500,  la categoriaA1, puteti conduce o motocicleta Suzuky GN 125;  categoria AM are un moped First Bike.

Scoala auto dispune de urmatoarele dotari, dupa cum urmeaza: La categoria B, faceti instruirea practica cu un Peugeot 407 2.0HDiesel, Renault Megan, hyundai I30, Skoda Fabia, etc

Scoalade soferi profesionisti: pentru categoria C, faceti practica de conducere pe un Camion Iveco Eurocargo.  Categoria C+E are in dotare remorca D-rema. Este stiut ca modalitatea de conducere a camionului din punctul devedere al conduitei preventive asigura o buna desfasurare a traficului si ducela evitarea accidentelor, in general. De aceea, unul dintre obiectivele principale ale Scolii de soferi Brasov - InstructorulTau este pregatirea viitorilor soferi profesionisti.

Categoria D areAutocarul STEYR.

Promotiile permanente nu sunt de neglijat si constituie un argument pentru a alege serviciile de cea mai inalta calitate de la Scoala de soferi Brasov - InstructorulTau

Categoria B

Categoria B

scoala de soferi brasov scoala auto brasov scoala moto brasov instructor auto brasov