“Schimb de jucarii” in scopuri caritabile



Zibo.ro a semnat un parteneriat cu Asociatia "Piticot" (www.piticot.org).pentru ajutorarea Iasminei, o fetita care se confrunta cu o problema deosebit de grava.

 

Conform principiilor sale, Zibo a decis sa isi indrepte atentia spre actiunile umanitare. Odata cu sarbatorile de iarna, zibo.ro a demarat actiunea “Schimb de jucarii”. Actiunea se adreseaza utilizatorilor www.zibo.ro.

 

Pentru a participa la actiune, in primul rand trebuie sa iti creezi un cont pe www.zibo.ro (in cazul in care nu exista deja). Pasul urmator este sa trimiti SMS la numarul de telefon 1393 (tarif SMS de 1,9 Eur + TVA), in urma caruia vei primi, tot prin SMS, un cod unic pe care il poti folosi pentru a incarca imaginea jucariei cu care doresti sa participi la program.

In urma incarcarii imaginii jucariei, primesti dreptul de a opta pentru o alta jucarie disponibila. Deasemnea, primesti si 1 zibar gratuit in contul tau, cu care poti vota o imagine/filmulet.

Jucaria o poti alege din sectiunea “Jucarii disponibile” dand click pe aceasta si completand campurile aferente cu datele tale personale. Completarea acestor campuri este obligatorie! Datele trebuie sa fie corecte, ele fiind necesare pentru trimiterea jucariei.

 

Castiga bucuria copiilor.

schimb de jucarii copii zibo actiune caritabila bucuria copiilor