Salonul Artemis asigura conditii excelente pentru doritorii de masaj

Salonul de masaj erotic din Bucuresti Artemis, cu pagina oficiala masajclub.ro, pune la dispozitia publicului interesat o gama vasta de servicii de nisa. Cei care isi doresc sa programeze o vizita la salon trebuie sa stie ca aici au parte de conditii excelente si adaptate acestui context. Inca din luna mai, dupa redeschidere, salonul a pus la dispozitie tot ce este necesar pentru a preintampina posibilitatea de raspandire a virusului.

Masaje deosebite, unice, prin tehnici pe masura - oferta Artemis

Acest salon masaj erotic a devenit unul cunoscut din motive lesne de inteles - masajele pe care le pune la dispozitie sunt realizate de una si pana la trei maseuze per client. Vorbim despre tehnici speciale, combinate si de masaje erotice dintre cele mai diverse. Unele dintre acestea presupun implicit rasfatul cu sampanie sau cu dus asistat.

Masajele Artemis au un succes nebun si datorita maseuzelor. Acestea sunt bine instruite si au la activ arta seductiei. Stapanesc foarte bine tehnicile pe care le aplica cu rabdare si pasiune. Asadar, reteta de succes implica numaidecat si prezentele feminine fara egal.

Pentru doritori, maseuzele pot fi alese din galeria pusa la dispozitie. Ramane valabila oferta de extra timp si de deplasare, respectiv de a cere ca sedinta de masaj sa aiba loc la hotel. Durata unei sesiuni de masaj inseamna 60 de minute si se poate prelungi o singura data pana la 90 de minute.

Din masajele deosebite amintim despre masajul Artemis si de cel pentru cupluri, pentru ca acest salon nu se adreseaza numai publicului masculin, ci si cuplurilor.

Conditii extraordinare si confidentialitate asigurata

Cei care isi doresc sa incerce sau sa revina la un masaj in cadrul acestui salon trebuie sa stie ca aici vor gasi locul perfect pentru relaxare. Asta pentru ca Artemis inseamna confidentialitate maxima, discretie de asemenea si conditii de lux in salon. Intimitatea fiecarui client este un alt atu ce face ca sesiunile de masaj sa fie savurate la cote maxime, de vreme ce si contextul este unul potrivit.

Detalii si programari se pot realiza si regasi in cadrul paginii oficiale.