Să joci la pariuri online e mai simplu decât crezi

Românii sunt mari amatori de jocuri de noroc, lucru știut de toată lumea. Pariurile sportive nu fac excepție și sunt îndrăgite din ce în ce mai mult, în special de către tineri. Marele merit în acest aspect îl au casele de pariuri online, care au simplificat mult procedurile de înregistrare  și, în general, tot procesul de a juca la pariuri online.

O să îți prezint succint ce presupune să joci la pariuri online, cum faci asta și care sunt doar câteva dintre avantajele parierii online față de pariurile la agențiile stradale.

Alegere casei de pariuri si depuneri

Primul lucru pe care îl ai de făcut atunci când vrei să-ți începi aventura la pariuri sportive este să îți stabilești casa de pariuri la care vrei să te înregistrezi.

Cele mai bune case de pariuri online nu îți solicită pentru deschiderea contului decât introducerea datelor personale (nume, prenume, CNP etc). Vei găsi pe internet o mulțime de tutoriale care îți arată toți pașii de parcurs în procesul de înregistrare, asta dacă vei avea nevoie.

Pentru a se asigura că nu ți-ai deschis un cont fals, operatorii de jocuri de noroc îți cer ca într-un termen de 30 de zile (de regulă) să îți efectuezi verificarea contului. Asta nu presupune altceva decât să trimiți o poză cu un act de identitate care atestă că nu ai introdus date false la înregistrare.

Odată ce ai deschis contul, mai trebuie să-l alimentezi, pentru a paria. Acest lucru se poate face extrem de simplu și rapid. Agențiile de top din România permit inclusiv alimentarea contului online prin depunerea de bani cash, fie în incinta agențiilor stradale aparținând respectivilor operatori, fie prin intermediul unor părți terțe (rețeaua Smith&Smith, TopPay etc).

Așadar, dacă nu vrei ca datele bancare să-ți ajungă în baza de date a casei de pariuri, nu ai nici o problemă. Merită menționat și faptul că depunerile sunt procesate instantaneu, astfel că nu există timp de așteptare. Poți opta și pentru retrageri instantanee de bani din contul tău, inclusiv retrageri cash din agenții în unele cazuri, dar nici retragerile prin card bancar nu durează mai mult de câteva zile.


Bonusuri si oferta la pariuri online

După ce ai efectuat primul depozit urmează și partea cea mai bună: primești bonusul de bun-venit! În funcție de casa de pariuri aleasă beneficiezi fie de dublarea sumei depuse inițial, fie de un pariu fără risc, fie - dacă ești norocos - de ambele!

În acest moment ai deja o bancă solidă cu care să începi să pariezi. Vei observa că poți face asta extrem de simplu. Pentru a compune un bilet la pariuri trebuie doar să selectezi cotele dorite și pariurile îți vor fi adăugate automat pe bilet. Mai trebuie doar să introduci miza în căsuța corespunzătoare și ai plasat deja primul tău pariu online!

Casele de pariuri care se respectă pun la dispoziția clienților și aplicații dedicate pentru pariuri. Fie că ai un telefon cu Android sau cu iOS, vei putea paria direct de pe telefonul mobil, în cele mai bune condiții.

Dacă nu știai, află acum că pe site-urile caselor de pariuri poți chiar să vezi live meciuri din fotbal, tenis sau alte sporturi! Operatorii au implementat servicii de live streaming pentru ca tu să poți paria informat și să joci inclusiv pariuri live, pe evenimente în desfășurare.

Poți astfel să urmărești un eveniment în direct în timp ce ai și plasat un pariu pe meciul respectiv și poți închide pariul înainte ca meciul să se încheie folosindu-te de unealta Cash Out. Toate aceste lucruri le poți face din confortul casei tale, non-stop, fără a fi nevoit să te deplasezi la agenția de pariuri de la colțul străzii sau să stai la coadă așteptând deschiderea agenției.

Sper că te-am convins legat de cât de ușor e acum să îți începi aventura la pariuri online. Găsește-ți casa de pariuri online preferată și pune mâna pe bonusul de bun-venit. Merită!