S-a lansat o versiune îmbunătățită a site-ului funerare-ieftine.ro

Societatea comerciala One Marck International srl a lansat un nou design al site-ului funerare-ieftine.ro, fiind de peste 11 ani una dintre cele mai cunoscute firme servicii funerare din Bucuresti.

Noua varianta de website este una cu mult imbunatatita, oferindu-le acum vizitatorilor o ocazie usoara si rapida de a face cunostinta cu produsele si serviciile oferite.

Acces usor la toate informatiile dorite:

Noul design faciliteaza accesul la informatiile necesare, totul fiind inclus in categorii, unele dintre ele nou lansate, cum este cazul sectiunilor Cosmetica decedati si Repatriere Decedati.

Buna organizare din site asigura o eficienta sporita in parcurgerea tuturor detaliilor.

Produsele care se pot achizitiona de la Casa de Funerare Ieftine sunt: sicrie, in diverse modele, cruci, jerbe, coroane, batiste, prosoape, doliu, voal, perna etc. In plus, pot fi inchiriate capace frigorifice si catafalce.

Printre serviciile oferite de One Marck International se numara: toaletare, imbalsamare, preluarea decedatilor, transportul acestora, dar si alte activitati, in functie de solicitari.

Pachetele funerare prestabilite sunt urmatoarele: Funerar Royal Standard cu talonul de pensie, Standard Satin, Mediu Perla, Premium Briliant, Spital Chihlimbar, Pachet Incinerare Cristal. Pe langa acestea, compania ofera si pachete funerare personalizate in functie de nevoile clientilor ce includ pastrarea decedatilor in frigider mortuar. In acest sens, se vor contacta reprezentantii firmei, la numarul de telefon: 0733.863.727, la orice ora este nevoie de informatiile si ajutorul lor.

Chiar daca firma de pompe funebre Funerare Ieftine este din judetul Ilfov, serviciile oferite nu se limiteaza la aceasta zona, vizand chiar si strainatatea alaturi de municipiul Bucuresti. Astfel, prin intermediul companiei se poate asigura repatrierea rapida a decedatilor. Transportul se desfasoara rapid in conditii de securitate igienico-sanitara, cu o grija deosebita pentru mentinerea in stare intacta a trupului defunctilor.

Tarifele practicate pentru acest serviciu variaza in functie de distanta, de sicriu (este necesar unul de fier si zinc), dar si de modalitatea de transport: aerian sau terestru. In plus, si durata intregii proceduri este diferita de la caz la caz, acest lucru fiind adus la cunostinta clientului de catre un reprezentant al firmei, care il va pune la curent si cu pasii necesari.

Pentru transportul decedatilor, compania dispune de autoturisme funerare omologate pe care rutiera atat la nivel local, cat si international, Acestea sunt frigorifice, dotate corespunzator si permit recuperarea de la domiciliu in conditii optime, dar si transportul funerar pe diferite distante.

Despre Casa Funerara One Marck International:
Casa Funerara One Marck International activeaza pe piata de pompe funebre de mai bine de 11 ani. Datorita serviciilor de calitate, a seriozitatii, promptitudinii si a profesionalismului personalului sau, dar si a preturilor avantajoase, societatea a ajuns rapid in topul preferintelor bucurestenilor si nu numai.

Contact:
Funerare Ieftine (One Marck International)
Bulevardul 1 Decembrie 1918,
Rosu, Chiajna, Judetul Ilfov
Tel: 0733.863.727
 

Funerare

Funerare

funerare bucuresti funerare ilfov