RussianShop.ro se redefineste si ofera acum ceasuri de calitate pe noul site Ora10.ro

Ceasurile de calitate superioara te asteapta de acum cu preturi atragatoare pe Ora10.ro, noua denumire a cunoscutului magazin online RussianShop.ro care a incantat mii de romani cu ceasuri cu design atragator inca din 2008. Schimbarea a fost determinata de cresterea continua a companiei si diversificarea marcilor de produse disponibile.



Ora10.ro se remarca pe piata din Romania cu o colectie deosebita de ceasuri barbatesti si de dama, dar si accesorii oferite la un pret foarte bun. Ceasurile sunt alese pe spranceana, fiind vorba de adevarate bijuterii create cu pasiune si daruire si ceasuri care comemoreaza evenimente ce ne-au marcat istoria. De exemplu, unul din ceasurile oferite este Sturmanskie, purtat si de Yuri Gagarin pe 12 aprilie 1961, cand a devenit primul om care a ajuns in spatiu. Este un ceas care functioneaza la fel de bine intr-un mediu cu zero gravitatie pe cat functioneaza pe Pamant, un accesoriu care masoara timpul, dar nu se demodeaza odata cu trecerea acestuia.



Esti pasionat sau pasionata de ceasuri? Trebuie sa intri macar o data pe Ora10.ro pentru ca vei gasi branduri in exclusivitate precum Vostok-Europe, Sturmanskie, Buran si alti giganti din bransa pentru care Ora10.ro este importator unic. Vei gasi ceasuri rusesti, ceasuri cu personalitate puternica, destinate oamenilor care stiu ce vor de la viata, dar si de la ceasul pe care il poarta.



Ora10.ro a fost si sponsorul unor evenimente de marca. Atat in 2013 cat si in 2014 a luat parte la Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition alaturi de Vostok-Europe ca si la evenimentul de rally „Cupa Campionilor”, tinut la Sinaia. Ora10.ro si Vostok-Europe au reusit sa aduca la noi in tara nume importante precum campionul mondial la acrobatie aviatica, Jurgis Kairys in numele caruia au si dedicat un nou ceas.



Magazinul online ofera un mod usor si rapid de a comanda ceasuri exceptionale, iar in perioada de Craciun te surprinde si cu reduceri de 10-30%. Produsele pot fi platite online sau la livrare, iar transportul este gratuit pentru orice comanda mai mare de 400 de ron. Produsele se livreaza rapid asa ca poti sa alegi de aici un cadou de Craciun si perioada de retur este de 30 de zile asa ca orice alegere vei face, va fi sigur una buna.



Ofera un cadou exceptional sau fa-ti chiar tie unul alegand un ceas care iese in evidenta si care reflecta personalitatea puternica a celui sau celei care il poarta. Gasesti tot ce iti doresti si chiar mai mult pe www.ora10.ro



 



Powered by SEO monitor