ROPECO - solutia perfecta pentru echipamente de calitate

In privinta serviciilor si produselor folosite in institutii, eficienta si buna lor functionare sunt esentiale. Aici intervine ROPECO.

Suntem o echipa de profesionalisti - cunostintele si experienta fiecarui membru, dar si buna relationare, activitatea organizata si randamentul nostru sunt trasaturi care fac din ROPECO o companie de incredere. Parteneriatele de lunga durata, portofoliul ce include companii renumite din interiorul si din exteriorul granitelor si Reteaua Nationala proprie de Service constituie detalii suplimentare care atesta experienta si profesionalismul.

Intre produsele oferite de compania noastra se numara echipamente pentru procesare numerar, sisteme automate de plati si securitate mecanica, solutii de scanare coduri de bare, solutii plati electronice, echipamente birou, echipamente pentru gestiunea deseurilor, imprimante termice.

Produsele pe care vi le punem la dispozitie vin de la producatori cu experienta si renume, acestea fiind doua dintre dovezile calitatii. In catalogul disponibil pe site veti putea gasi cele mai diverse echipamente, de la echipamente de numarat bani, casete de valori, echipamente self-banking si seifuri la copiatoare, imprimante, scanere si consumabile. 

De asemenea, suntem preocupati de una dintre cele mai importante probleme ale prezentului: situatia mediului inconjurator, motiv pentru care va punem si dumneavoastra la dispozitie echipamente pentru gestiunea deseurilor. Presele de balotat sunt de calitate germana, folosesc tehnologii moderne, iar eficienta si-o dovedesc prin rapiditate (1 balot/ 3 minute) si consum de energie redus.

Printre cele mai cautate produse pe care vi le putem oferi sunt echipamentele de procesare numerar. Exista din ce in ce mai multi mici intreprinzatori - si nu numai - care sunt in cautare de automate plati facturi: facilitand efectuarea platilor, un automat de plati este util atat consumatorului, cat si antreprenorului. Asa cum am mentionat mai sus oferim solutii hardware si software de calitate impreuna cu serviciile aferente de mentenanta si livrate.

ROPECO Bucuresti garanteaza calitatea produselor si serviciilor oferite si raspunde de aceasta si dupa vanzare, asigurand o buna comunicare cu fiecare dintre clientii nostri.
Pentru a fi mai aproape de echipa ROPECO si pentru a va convinge de performantele noastre, va invitam sa ne vizitati pe site-ul ROPECO.ro, unde veti putea găsi solutii accesibile si originale pentru compania sau biroul dumneavoastra.

Despre ROPECO
ROPECO Bucuresti este o societate romano-elvetiana, cu o experienta de 20 de ani, fiind infiintata in 1993. Domeniul de activitate al companiei este reprezentat de servicii de mentenanta si de comercializarea unei game vaste de echipamente de inalta performanta, fabricate si dezvoltate de producatori de talie mondiala: Japonia, Germania, SUA etc.

Powered by Seo Monitor