Ropeco prezinta gama de imprimante termice pentru afaceri

Ropeco, una din cele mai mari companii specializate in comercializarea si mentenanta unei game largi de echipamente si solutii de inalta performanta, prezinta gama de imprimante termice destinate companiilor care activeaza in retail, sanatate, servicii publice, domeniul financiar si bancar, dar si celor care doresc sa tipareasca chitante, vouchere, cupoane sau informatii despre produse si servicii.

O imprimanta termica poate tipari cu usurinta pe diferite materiale. Este un echipament robust si fiabil si nu necesita intretinere pe termen lung. Companiile pot opta pentru o imprimanta specializata in tiparirea chitantelor, voucherelor sau cupoanelor sau alte tichete necesare in mediile self-service ori pentru o imprimanta potrivita pentru printarea chitantelor, biletelor de cinema, tichetelor de parcare sau altor imprimate pe diferite formate. O imprimanta termica de calibru mai mare poate fi folosita si pentru tiparirea in format letter sau A4 full-format necesare pentru a tipari extrase de cont, registre comerciale sau pagini web. Aceste imprimante sunt usor de utilizat si sunt extrem de usor de intretinut.

Ropeco are o experienta de peste 20 de ani pe piata de specialitate oferind consultanta comerciala gratuita, o retea de service nationala si servicii complete de livrare, instalare si mentenanta, precum si accesorii si consumabile pentru produsele comercializate. Veti lucra cu un partener de incredere cu peste 7000 de echipamente vandute si peste 2000 de clienti, iar aceste cifre sunt principala garantie pentru calitatea produselor comercializate, dar si a serviciilor post vanzare.

Pe langa imprimante termice, Ropeco ofera si echipamente bancare, echipamente de birou, solutii coduri de bare, solutii pentru gestionarea deseurilor, solutii pentru gestiunea numerarului sau pentru securitatea valorilor si documentelor precum si echipamente pentru copiere, scanare si printare. Printre marcile comercializate se numara GLORY, HESS, WERTHEIM, PAX, Q-EX, PRIMAT, ZEBRA, MOTOROLA, HSM, KONICA MINOLTA, BROTHER, iar primul terminat neasistat de plati online „made in-house” ROPECO este deja folosit cu succes de trei banci comerciale din Romania.

Ropeco, societate mixta romano-elvetiana, implineste in acest an 20 de ani de activitate pe piata din Romania.

Ropeco - „the smart way to performance”

Powered by SEO monitor