Romexpo si Cafeneaua sufletelor, parteneri media la DENTA 2011



Romexpo si revista medicala Cafeneaua sufletelor va invita la cea de-a 26 –a editie a Expozitiei Internationale de Medicina si Tehnica Dentara DENTA – Editia de toamna.

Evenimentul, ce se desfasoara in aceste zile in incinta ROMEXPO, este locul de intalnire al specialistilor si elitei stiintifice din domeniul medicinei si tehnicii dentare.

Manifestarea expozitionala Denta a devenit deja traditionala atat pentru firmele importatoare romanesti, cat si pentru producatorii de materiale, aparatura si instrumentar de specialitate din diverse tari ale lumii, care doresc sa patrunda pe piata din Romania sau care activeaza deja pe piata de profil.

In cadrul Expozitiei Internationale de Medicina  si Tehnica Dentara sunt expuse: echipamente; instrumentar; accesorii si materiale; produse de igiena orala; produse chimico-farmaceutice pentru medicina dentara.

La DENTA, Editia de Toamna 2011, isi expun produsele 126 firme expozante din 7 tari (Germania, Italia, Pakistan, Polonia, Cehia, Ungaria, Marea Britanie si Romania). Noutatile acestei Editii sunt sisteme imagistice cu pozitionare inteligenta; echipamente panoramice cu reconstructie volumetrica de marimea unui telefon mobil ce poate prelucra imagini 3D transmise prin tehnologie wireless catre un PC, telefon mobil, Iphone sau Ipad; uUn model de dinte gigant si alte materiale didactice utile pentru educarea copiilor; sisteme de albire a dintilor cu materiale ce nu creaza sensibilitate; dusuri bucale pentru ingrijirea la domiciliu; sisteme ergonomice pentru cabinete medicale; sisteme de remodelare osoasa ce pot preveni migratia particulelor  la nivelul unui defect osos; lasere pentru medicina dentara.

Acest eveniment gazduieste si doua manifestari stiintifice: “Congresul National de Medicina Dentara” cu tema: "Locul Implantologiei in reabilitarea orala a edentatiilor", organizat de SRIOB - Societatea Romana de Implantologie Orala si Biomateriale in parteneriat cu Romexpo si Camerele de Comert si Industrie din Romania la care medicii participanti vor obtine  24 credite  EMC si Simpozionul de medicina dentara “Practice Based Dentistry”, organizat de AMSPPR - Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania.

Program de vizitare

Miercuri –Vineri 16-18 noiembrie: orele 10.00-18.00

Sambata 19 noiembrie: orele 10.00-14.00

Tariful biletului de intrare: 5 lei.



Bogdan Ulea – Specialist Promovare

Tel: 021 207.70.00 Int. 1120                                     

Mobil: 0758.837.739

E-mail: bogdan.ulea@romexpo.ro

Amalia Fahmi

Dep. PR – Comunicare 021 683 27 19; 0723.964.522; 0768 178 341

office@cafeneauasufletelor.ro

http://www.cafeneauasufletelor.ro

http://www.revistacafeneauasufletelor.ro 

 



cafeneaua sufletelor romexpo denta 2011 emisiune stomatologie