Romania ofera tinerilor de elita un motiv sa revina in taraNumarand deja peste 200 de absolventi, LEADERS School desfasurata sub Inaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principelui Radu al Romaniei, va deveni din nou cadrul ideal de formare. Aici teoriile si practica se vor armoniza la cel mai inalt nivel de leadership. Atrasi de puterea de inspiratie, curajul si ambitia liderilor romani, 30 de tineri de elita, cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani vor lua parte la o adevarata EXPERIENTA de leadership.

 

La fiecare editie a LEADERS School, studenti romani de la universitati precum Harvard, Oxford, Georgetown, University of Essex, Plekhanov Russian University of Economics, Ecole de Management Strasbourg, University of York, University of Munich sau Yokohama National University se intorc acasa pentru a participa la unica scoala de leadership din Romania. “Pentru mine, LEADERS School a devenit motivul pentru a ma intoarce in Romania dupa ce imi termin studiile in SUA. Pentru prima oara dupa 10 ani de absenta din Romania, imi pare rau ca plec din ţara pentru inca 2 ani. Oamenii pe care i-am intalnit la LEADERS School, precum si activitatea intensa din program, ma vor motiva sa fac ceva intr-adevar pentru tara mea, oricat de greu ar fi”, declara Denisa Albu, studenta la Fletcher School of Law and Diplomacy si absolventa LEADERS School.

 

Continutul LEADERS School este dezvoltat in jurul a trei arii de baza: leadershipul personal, leadershipul unu-la-unu si leadershipul echipei. Curricula cuprinde atat parti teoretice, cat si activitati practice, iar adevarata provocare este reprezentata de elementul cheie al programului: simularea de afaceri. Aceasta reuneste toate ideile de pe parcursul celor cinci zile de experienta LEADERS School si se desfasoara sub supravegherea unuia dintre cei mai apreciati antreprenori romani, Marius Ghenea.

 

Povestile inspiraţionale din cadrul LEADERS School 8 vor fi puse in scena de legende ale leadershipului romanesc precum Iolanda Balas, Presedinte Onorific al Federatiei Romane de Atletism; Actorii Mircea Albulescu si Maria Dinulescu, Susţinatori ai campaniei „Generaţia noua apreciaza si susţine generaţia matura”; Dumitru Prunariu, Astronaut (TBC); Dan Bulucea, Country Manager Google; Horia Colibasanu, Alpinist; Marius Ghenea, Fondator PC Fun; Radu Deac, Chirurg si Inventator; Gabriel Mosoianu, Antrenor si Acrobat  si Daniel Bichis, Trainer Competent Consulting.

 

Participarea se face pe baza de selectie, iar inscrierile se realizeaza pe site-ul programului www.LEADERSschool.ro, pana pe data de 15 iulie. Pe baza experientei din editiile precedente, organizatorii preconizeaza un numar de peste 500 de aplicaţii. LEADERS School 8 se desfasoara cu sprijinul Romtelecom, Ursus Breweries si Coca Cola Hellenic.

 

Fundaţia LEADERS contribuie la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitaţi orientate catre implicare si acţiune. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc sa isi dezvolte abilitaţile de leadership, indiferent de varsta sau nivelul de experienţa, sunt inovative ca metodologie si tematica, sunt flexibile, incluzand si module in interval de timp scurt si sesiuni de durata mai lunga.

leadership educatie antreprenoriat