Roboți humanoizi și produse din viitorul comerțului online, la TeCOMM Cluj 2018

Eye-tracking, primul bot din România, soluții digitale de finanțare și metoda inovativă de plată biometrică - patru lansări de produse ale unor companii cu capital 100% românesc din industria eCommerce vor avea loc în premieră luna aceasta, la Cluj-Napoca. Toate cele patru vin ca soluții la evitarea greșelilor comune din lumea comerțului online așa cum se va arăta ea în viitor, subiectul principal al ediției de anul acesta.

Netopia Payments prezintă în premieră la TeCOMM e-Commerce conference&expo două produse inovatoare. Merchant Cash Advance este o soluție complet digitală de finanțare, care oferă acces rapid la resurse financiare antreprenorilor din industria ecommerce. Biometric Payment reprezintă o soluție care permite plata cu amprentă digitală prin intermediul aplicației MobilPay Wallet, fără a folosi telefonul mobil și fără ca amprenta utilizatorului să fie stocată în sistem.

Lumea se schimbă și prevede un viitor în care companiile pot să vadă exact ceea ce văd clienții lor. Humanize, singurul centru de cercetare din România pentru produse digitale, lansează în prima zi a conferinței produsul cu același nume, bazat pe o nouă tehnologie de eye-tracking.

90% din informația pe care creierul o procesează este rezultatul unor stimuli vizuali, iar cercetarea fenomenelor declanșate este decisivă în sustenabilitatea unui business, noua tehnologie oferă o analiză complexă cu privire la comportamentului real al clienților în mediul online și colectează date obiective, legate chiar și de subconștientul uman”, declară fondatorii produsului.

Tot vineri, 9 noiembrie, participanții TeCOMM fac cunoștință cu GoBot, instrumentul de automatizare lansat în premieră in platforma Gomag. Primul și singurul bot nativ de o asemenea complexitate într-o platformă românească sau internațională, el poate ajuta proprietarii de magazine online să automatizeze acțiuni care încep de la gestiunea produselor, SMS-urilor și e-mail-urilor, și pot ajunge până la monitorizarea clienților și fidelizarea acestora.

Membrii comunității TeCOMM, întâmpinați de roboți umanoizi

În cea de-a doua zi a conferinței, participanții TeCOMM își vor începe dimineața întâmpinați de către simpaticii roboți umanoizi de servicii ai Bucharest Promo Robots. Compania, primul start-up din România adresat pieței de roboți umanoizi de servicii, oferă, în acest moment, trei tipuri de servicii: închirierea roboților umanoizi de servicii pentru evenimente sau companii, realizarea de aplicații personalizate pentru roboți și distribuția națională a acestora.



TeCOMM eCommerce conference&expo are loc între 9 și 10 noiembrie 2018, la BT Arena, și reunește specialiști din industria e-commerce și din domeniile conexe. Pe scenă vor urca reprezentanții Google România, LEGO, Netopia, PayU, Retargeting, Exponea și ai altor jucători importanți din industrie.



Înscrierile continuă pe http://bit.ly/TeCommCluj2018!







___



Susțin alături de noi industria de eCommerce:

Exponea, Netopia Payments, Turkish Airliners, KISS FM, DWF, eMAG Marketplace, Filadelfia Turism, C-Solution, SMSLink.ro, Profitshare, Conectoo, iAgency.ro, Gomag, Online Mastery, Humanize, Brandion, Retargeting.biz, Pay U, DHL, Bucharest Robots,



Contact:

Adrian Encică | Project Manager

0770 217 098

adrian@liberoevents.ro

TeCOMM 2018 TeComm 2018 Cluj