Rezerva camere de hotel avantajoase pe litoral pentru august si septembrie

Vilegia Turism a pregatit o oferta foarte atractiva pentru un sejur sau chiar si un weekend la Marea Neagra in lunile august si septembrie, cele mai populare luni pentru vacanta. Profita de preturi extrem de avantajoase de tipul last minute.



Inca mai sunt camere disponibile in cateva din cele mai ravnite hoteluri din Mamaia (precum hotel Aurora Mamaia), Eforie Nord si Sud, Saturn, Costinesti, Jupiter, Neptun sau Venus. Pentru preturi incepand de la 63 de lei pe noapte poti sa iti rezervi o camera spatioasa, primitoare, cu aer conditionat la doar cateva sute de metri de plaja.



Petrece-ti vacanta intr-un hotel care iti ofera toate facilitatile pe care ti le-ai putea dori. Hotel Riviera Mamaia in care poti rezerva chiar astazi o camera este situat la doar 20 de metri fata de plaja, in partea centrala a statiunii. Camerele au vedere spre mare sau spre lacul Siutghiol, iar masa o poti lua pe terasa incantatoare a restaurantului. Te vei putea bucura si de piscina, parcare gratuita, internet wireless, sistem de climatizare iar hotelul ofera si acces la un loc de joaca pentru copii amenajat. Poti opta pentru cazare cu mic dejun inclus si poti alege chiar camere de tip VIP pentru un maxim de confort.



Consultantii Vilegia Turism te vor ajuta sa iti organizezi vacanta de la A la Z. Vei putea alege din o oferta foarte variata de hoteluri pe litoralul romanesc si nu numai. Vilegia Turism iti va oferi asistenta in rezervarea biletelor de avion pentru orice destinatie interna sau externa, in achizitionarea biletelor de autocar, inchirierea de microbuze, autocare sau autoturisme sau la incheierea unei asigurari de calatorie.  Vei avea acces la servicii turistice de cea mai buna calitate la costuri reduse.



Rezerva-ti vacanta prin Vilegia Turism si scapa de orice grija. Te poti relaxa pentru ca echipa Vilegia Turism este dispnibila 24 de ore/zi, 7 zile pe saptamana pentru a iti oferi asistenta in orice problema. Profita de preturile last minute la hoteluri de 2, 3 si 4 stele de pe litoralul romanesc sau cere o oferta personalizata pentru o vacanta asa cum vrei tu.



Powered by SEO monitor