Revenirea la normal cu ajutorul lui Daniel Ivan - psihoterapeut

Viata aduce asupra oamenilor o multitudine de incercari si momente de cumpana cu scopul de a-i face mai puternici. Exista totusi anumite lucruri care nu permit trecerea sau revenirea la normal din cauza impactului prea puternic asupra omului.

Indiferent de cat de puternici sunt unii oameni, este firesc pentru oricine sa fie doborat de o veste sau un impas pe care nu il poate depasi, ceea ce este un lucru natural si foarte normal. Nimeni nu este nevoit sa fie mereu ca o stanca si nimic sa nu interfereze cu activitatea si cu randamentul de care i se cere sa dea dovada zilnic.

Un ajutor pentru fiecare etapa a vietii

Oamenii sunt fiinte cerebrale care pot decide si pot rationa cu privire la ceea ce este bine sau mai putin bine pentru ei. Totusi, uneori apar in viata stari pe care nu toata lumea le cunoaste si stie cum sa le asimileze. Nu tot timpul se poate trai cu o povara pe umeri si acest aspect interfereaza cu activitatea zilnica.

Pentru a accepta mai usor si a intelege care este picatura care a umplut paharul sau problema de la care toata viata a luat un curs nefiresc, este nevoie de un specialist care poate fi gasit la cabinet psihologie Bucuresti Daniel Ivan. Acest psihoterapeut, Daniel Ivan, este specializat in diferite tipuri de terapii care ajuta la decojirea ”cepei”. La fel ca o ceapa care are multe straturi ce o compun, la fel au si oamenii aceste stari si sentimente care necesita atentie si o descompunere in parti mici, pentru a ajunge la cauza problemei.

Rolul psihoterapeutului Daniel Ivan este de ascultare si de intelegere pentru a descoperi cauza. Este in zadar sa fie tratat doar un simptom intr-o problema, deoarece acesta va continua sa apara. Pentru a se incepe vindecarea sufletului si a mintii, pentru a ridica acea povara de pe umeri, este nevoie sa se inteleaga cauza care poate fi mult mai profunda decat ar crede persoana care necesita terapie. 

Este un lucuru normal si firesc sa se apeleze la ajutor deoarece oamenii simt si au constiinta, iar anumite subiecte pot interfera cu viata obisnuita, astfel calitatea vietii scade.

Ajutorul exista in cabinetul psihoterapeutului Daniel Ivan care poate fi gasit la contact@danielivan.ro sau la nr. de telefon 0761 600 020.